Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.474
- 8.837
- 1.698
Buna cidden çok güldüm başkanHer seyi anladim oynamayan adami nasil elestirdiniz yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna cidden çok güldüm başkanHer seyi anladim oynamayan adami nasil elestirdiniz yaw
Yönetimi hunharca eleştirmek istemiyorum zaha geldiğinde hepimiz sevindik.Şu halleri ile Tete ve Zaha Morutan’dan vs kötü transfer.
Hem 4 Milton maaş al hem de ya topu çalım atamayarak, ya rakibin ayağına atarak ya da faul yaparak kaptır.
Tete 40 şutta gol atamamış abi nasıl istatistik bu. Kupada alt lig takımına ancak attı. Seviyesi PTT
Yıllardır bu kupanın bu kadar önemsenmemesini çözemiyorum
Şu halleri ile Tete ve Zaha Morutan’dan vs kötü transfer.
Hem 4 Milton maaş al hem de ya topu çalım atamayarak, ya rakibin ayağına atarak ya da faul yaparak kaptır.
Tete 40 şutta gol atamamış abi nasıl istatistik bu. Kupada alt lig takımına ancak attı. Seviyesi PTT
şans eseri şampiyonluk potasındayız ne yaw bizden daha çok hakeden varsa yaz bilelimYanlış demeyelim ama doğruluk payı var. Alanya ve ankaragücü maci harici ben hiç bir maci rahat izlemedim. Sizin izlediğiniz bir maç varsa ben unutmuş olabilirim özür dilerim
inşallah bjk maçına ulrich van gobbel ile başlamayız :/Her seyi anladim oynamayan adami nasil elestirdiniz yaw
Kaan o kadar değil.tete kerem kaan sergio bugün gitse gram umrumda olmaz
Welcome to GSCHer seyi anladim oynamayan adami nasil elestirdiniz yaw
O zaman ağzını açtığında ikisine birden açacaksın. Öyle tek adamı hedef göstererek olmaz...Zahanın rezil futbolu keremin rezil futbolunu nötrlüyor mu yani yeni şeyler bulun artık