⚽ ZTK 23/24 ÇF | Galatasaray 0-2 Karagümrük | MS | 29 Şubat | ATV

Şu halleri ile Tete ve Zaha Morutan’dan vs kötü transfer.

Hem 4 Milton maaş al hem de ya topu çalım atamayarak, ya rakibin ayağına atarak ya da faul yaparak kaptır.

Tete 40 şutta gol atamamış abi nasıl istatistik bu. Kupada alt lig takımına ancak attı. Seviyesi PTT
Yönetimi hunharca eleştirmek istemiyorum zaha geldiğinde hepimiz sevindik.

Ama kulübün kapısına kocaman yaziyla yazmamız lazım "bu da bize ders olsun son sozlemesini yapan adamları almayacağız" diye.

Sene sonu birileri alır muhtemelen. Fiyatı da üç bes kuruş olur. Maaşı yüksek maalesef.

Yıllardır bu kupanın bu kadar önemsenmemesini çözemiyorum

Önemsenmemek demeyelim ancak yabancı sınırı saçmalığı ve berbat alt yapı sebebiyle Türkiye'deki hiçbir takım Premiere League'de veya benzer liglerde olduğu gibi çok şans veremediği gerçekten "genç yıldızlara" şans tanıyamıyor.

Şimdi senin yedek kadrondaki adam kötü olduğu için yedek olmamalı mesela. Çok yeteneklidir ama gençtir yedekte tutar ara sıra kullanırsın, çok iyi oyuncudur ama yaşlıdır yedekte tutarsın ara sıra kullanırsın gibi gibi.

Şimdi TR liginin vasatlığını düşün abi, bir de bu vasatlığın içindeki yedeklerin vasatlığını düşün.

Şu halleri ile Tete ve Zaha Morutan’dan vs kötü transfer.

Hem 4 Milton maaş al hem de ya topu çalım atamayarak, ya rakibin ayağına atarak ya da faul yaparak kaptır.

Tete 40 şutta gol atamamış abi nasıl istatistik bu. Kupada alt lig takımına ancak attı. Seviyesi PTT

Morutan Tete'den daha çok top yapardı ya - valla ultra gıcık oldum.

Yanlış demeyelim ama doğruluk payı var. Alanya ve ankaragücü maci harici ben hiç bir maci rahat izlemedim. Sizin izlediğiniz bir maç varsa ben unutmuş olabilirim özür dilerim
şans eseri şampiyonluk potasındayız ne yaw bizden daha çok hakeden varsa yaz bilelim

30 top direkten dönmüş, sonuçlandırma konusunda sonlardayızdır ligde. şanslı mı şimdi bu takım

tartıp yazalım lütfen

Yunus kalsaydı keşke, rezil haldeler hücumdakiler. Bu halde devam ederlerse şampiyonluk hayalden öteye geçemez

Mertens olmayınca takım pres de yapamıyo bütün sezonun kaderini 37 yaşındaki adamın sırtına yükledik hakkımızda hayırlısı olsun.

Zaha tete oli kerem berbat bile değil ilerde Bi barış var adam hırsından deliriyor diğerleri çayırda geziniyor gibi

Geri
Üst Alt