⚽ ZTK 23/24 ÇF | Galatasaray 0-2 Karagümrük | MS | 29 Şubat | ATV

Kaan cikmali, barış sağ beke geçmeli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete > Zaha

Ciddiyetle söylüyorum. Tete de rezil ama Zaha pozisyona bile giremiyor.

Önemsenmemek demeyelim ancak yabancı sınırı saçmalığı ve berbat alt yapı sebebiyle Türkiye'deki hiçbir takım Premiere League'de veya benzer liglerde olduğu gibi çok şans veremediği gerçekten "genç yıldızlara" şans tanıyamıyor.

Şimdi senin yedek kadrondaki adam kötü olduğu için yedek olmamalı mesela. Çok yeteneklidir ama gençtir yedekte tutar ara sıra kullanırsın, çok iyi oyuncudur ama yaşlıdır yedekte tutarsın ara sıra kullanırsın gibi gibi.

Şimdi TR liginin vasatlığını düşün abi, bir de bu vasatlığın içindeki yedeklerin vasatlığını düşün.
Haklısın kardeşim de bu durum biraz futbolcuların ciddiyeti ile ilgili. En iyi kadro ile çıksalar yinede önemsemezler bence. Şuraya bak sıfır konsantrasyon

Elenirsek çok da üzülmeyeceğim galiba. Zorlu lig mücadelesi sürdürürken bir de TS la iki kez kapışmasak daha iyi gibi...

Tete, Zaha, Oliveira gibi 'yedek' oyuncular da sıçıp batırıyorken hiç gerek yok. Bunlardan olası en iyi şartlarla kurtulmak için çalışmalara el altından başlanmalı hatta...

stoperlere top dolturtuyoruz

şu futbola elenmek müstahak.

Ver kaç yapamıyorsun Kerem ne işin var ceza sahasında. Geç kanata oradan hücum et.

Hakem gerçekten sovmemek için kendimi zor tutuyordum, kerem çıkınca sovmekten sana vazgeçtim ama topun ucundasin

ulan yanlıs adam cıktı kerem degıl dedı okan adfsasdf

Geri
Üst Alt