⚽ ZTK 23/24 ÇF | Galatasaray 0-2 Karagümrük | MS | 29 Şubat | ATV

Ne olursa olsun desteğe devam etmeliyiz maç ile birlikte kötü yorumlarda bitmeli. Bazı mağlubiyetler galibiyetlerden daha değerli olabiliyor.

Gol lazımken takım yükleniyorken Zaha-sanchez değişikliğiyle amaçlanan neydi acaba demirbay da etkisiz kaldı icardiye laf söyleniyor ama onsuz takım bu kadar işte neyse yapacak birşey yok önemli olan lig bunu da umarım ts alır

6 dkda 2 gol atamayacağını düşünen insanların bu takımda yeri yok. Ne sahada, ne kenarda

Bu takım ligi zor kaldırıyor. Bir de 2 Trabzon maçını hiç kaldıramazdı. Ha elenmek istemezdim, ama elendiğimiz için de üzülmüyorum. Yani bu kadro yapılanması dünyanın en kötü kadro yapılanması olabilir. En son böyle kötü kadro yapılanmasını Ünal Aysal'ın son döneminde görmüştüm.

Lakayıtlık almış başını gitmiş takımda. Hoca yumruğunu indirmezse herkse eyvallah ederse şampiyonluk gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu görüntüyle kazanma ihtimalimiz 0. Ben beraberliği başarı sayarım
Ben beraberliği her türlü başarı sayardım da artık saymam. Takım silkelenip kendine geldiği bir maç oynamalı artık. Biz ne kadar kötü olursak olalım ligdeki her hekip bizden fersah fersah kötü ve kalitesiz

Geri
Üst Alt