ZTK 24/25 B Grubu H:2 | Fenerbahçe 5-0 Erzurumspor | MS | 5 Şubat | A Spor

Hava topu hakimiyeti direkt boyla ilgili olsaydı..

Puyol'un neydi lan o 2 metrelik çek forvet, o herifi canından bezdirdiği maçı hatırlıyorum hala.

Puyol öyle bi baskılıyordu adamı herif zıplayamıyordu adam akıllı

Baba Nesyri ye en az iki gollük kafa topu gelcek bunu bi cebe koyalım. Böyle yüzdeli bitirirse başımıza iş açabilir.
adam silah tabi bitirici işte - ama top geliyor ki bitiriyor, demeye getirdiğim o. kalabalık gidince fener dönen topu seken topu hızlı topluyor bizim aksimize. ofansif olarak bize kıyasla o konuda artıları var.

tottenham'a yaptığını yapman lazım fenere , fişi çekersin.

he ama şu var biz bunu yapınca 65 te iptal oluyoruz - o da dezavantaj işte.

Hava topu hakimiyeti direkt boyla ilgili olsaydı..

Puyol'un neydi lan o 2 metrelik çek forvet, o herifi canından bezdirdiği maçı hatırlıyorum hala.

Puyol öyle bi baskılıyordu adamı herif zıplayamıyordu adam akıllı
Onu diyorum sabahtan beri. Sıçramayı biliyorsa bi stoper boyu telafi edebilir gayet

adam silah tabi bitirici işte - ama top geliyor ki bitiriyor, demeye getirdiğim o.

tottenham'a yaptığını yapman lazım fenere , fişi çekersin.

he ama şu var biz bunu yapınca 65 te iptal oluyoruz - o da dezavantaj işte.
Onu yapamayız şuanki form ile. Çata çat maç olcak belli ki, Kadıköy deki maçtan zor geçecek. Uzaktan şutlar ve duran toplar belirleyici olur derbide.

Savunma meselesi "tamamen" doğru zamanda doğru adımlamayı yapmakla ilgili.

Senin karşında Messi falan varsa evet çaresizsin, bu tarz adamların insafına kalıyorsun.
Yere sağlam basması da önemli. İzlediğim bir oyuncu değil Cuesta. Ama Genk gibi bi takımın yedek stoperi olması açıkçası benim için problem.

Bu ne ula
IMG_0279.webp

fener'in hemen her dönem olduğu gibi bizden çok daha iyi çalıştığı belli. yedekte oturan da, 11 oynayan da çok diri. ama bize göre ağır çalıştıkları için sakatlığa da çok daha meyilliler, geçen sezon fred'i kaybettikleri gibi bu sene de ciddi 1-2 oyuncu kaybedebilirler. ki şimdiden livakovic, becao, djiku, welde, belki carlos'a kadar kaybetmiş durumdalar. bizim ligde osuruk temposu işlediği için bizim düşük antrenman temposu daha karlı çıkıyor ama fener sezon sonuna kadar nesyri, tadic, dzeko gibi oyuncularıyla sağlıklı kalırsa gene yarışın içinde kalırlar. teknik-taktik ve hatta transfer olarak gram doğru dokunuş yok, mourinho'nun 10'da 1'ini kazanan adamdan farklı olarak yaptığı tek iş arada 3'lü oynayıp hakem dilenciliği yapmak.

Geri
Üst Alt