Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.046
- 4.827
- 1.168
Şikeciler terlemedi bile ayıp leşcuk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçta 90 dakika kompakt top oynadılar maçın başında geri düşmelerine rağmen. Şu an darmadağın bir takım var. Fenerin kanattan dümdüz topu süren ortada bomboş bir sürü opsiyon buluyor. İnatla marke etmiyorlar herifleri. Bu tabloyu ilk kez görmüyoruz.El Nesri, belli zaten, kimse kusura bakmasin, Selçuk Inan falan hikaye. Iyi teknik direktor böyle rakipe karsi iyi analiz yapip, iyi kapanarak birseyler yapmaya çalisir.
Ben seni hayırlı spoiler vermiyorsun diye atıyorum.Ben bunu 7-8 mactir söylüyorum üstad
Banliyorsun ama her seferinde![]()
fb kupada yensin diyordun ya maçtan önce.Fbnin zorlu deplerinden antebi de çıkardım. Bunlar 12de 12 yapacak muhtemelen
Kaleyi bulan bir sonraki sut da gol oldu. Inanilmaz gercekten.Adamlarin kaleyi bulan her sutu gol oluyor. Biz 10 defa pozisyona girip 1 tane zar zor atiyoruz.
off bu şekilde şampiyon olursak tam oturacak içlerine 12 de 12 yapsınlar biz şampiyon olalım ikili averajlaFenerden ben de 12'de 12 bekliyorum. Rize maçı gibi 2 - 3 maçı hakemler kurtarsa 12'de 12 gelir.