ZTK 24/25 B Grubu H:3 | Gaziantep FK 1-4 Fenerbahçe | MS | 27 Şubat | A Spor

ne yazık ki mourinho 3lü formasyondaki kaymaları ve alan paylaşımlarını oturtmuş görünüyor. Fener puan falan kaybetmez kalan 12 maçta
2.devre başından beri diyoruz bu adamlar 17de 16 yapacak ama bunun sadece moyrinyoyla ilgisi yok, bizim kalan maçlarda bjk ve ts maçı dışında puan kaybetmememiz lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne mou nun ne bizim ovulecek yanımız yok bukadar net ,hakem kollamalari olmasa şu defansif oyunla son maçlarda 2 defa puan birakmislardi
Fblilerin gs kollanıyor algısına hizmettir zaten mouyu falan övmek

şimdiye kadar bu adamlar puanları nasıl topladı bilmiyormuyuz

ben senin renktaşın degilim

tüm gsliler aynı takımı tutmuyor ne yazık ki

kendini kayserisporlu bile addedecek olsan renktaş oluyoruz

takımın oynadığı şeyin bir cacık vaat etmediğini yazdan beri söylediğim için içim rahat , fener de 1-2 ay önceye kadar sahada gezmek suretiyle ve hakem yardımlarıyla maçları alıyordu ama şimdi durum öyle değil. Bunu yazdık diye hangi takımlı olduğumuz sorgulanıyorsa çok da fifi neticede Galatasaraylılık ölçer diye bir cihazınız yok anca hamaset yapın kardeşim

Mouyu ve fenerin oyununu ovenler Rize goztepe küme düşen ads hatta hatay maçlarında ki oyunlarini da yorumlasinlar ona göre anlayalım

kendini kayserisporlu bile addedecek olsan renktaş oluyoruz

takımın oynadığı şeyin bir cacık vaat etmediğini yazdan beri söylediğim için içim rahat , fener de 1-2 ay önceye kadar sahada gezmek suretiyle ve hakem yardımlarıyla maçları alıyordu ama şimdi durum öyle değil. Bunu yazdık diye hangi takımlı olduğumuz sorgulanıyorsa çok da fifi neticede Galatasaraylılık ölçer diye bir cihazınız yok anca hamaset yapın kardeşim
ilk sampiyonluktan beri takımın belirli bi oyunu yok

bireysel futbolcu başarıları ile ilerliyoruz. Burda okan hocaya ilk sallayan da benim avrupada 4 5 yer bu press futboluyla yazanda benim

ama gelinen noktada ben haklı cıkacagım diye fb mou övecek kadarda kendimi kaybetmedim

herkesin galatasaraylılıgıda kendinedir

bana göre fb mourinhoyu en ufak öven gsli degildir

Artik bu sene bitti gibi de onumuzdeki sene onemli. Biz adim adim kaosa giderken, bunlar bir kadro ve oyun oturtuyorlar.
Bu oynadiklari oyunun kendi basina sampiyon yapmasi icin bizim dusmemiz veya kollanmalara devam edilmesi gerekiyor. Her sene kollanma siddetinin arttigini dusunursek, seneye cok zor olacak.

Bu durumdan kurtulmak icin iki sansimiz var. 1. Yaz transferini cok iyi gecirmemiz lazim. 2. Bu sene bunlarla kupada karsilasip agizlarinin ortasina yerlestirmemiz lazim. Ikinci ihtimalde yine dellenip Mou'yu kovup yeni yapilanmaya gidebilirler. Birincinin olmayacagini veya olma olasiliginin %5 oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.

Mouyu ve fenerin oyununu ovenler Rize goztepe küme düşen ads hatta hatay maçlarında ki oyunlarini da yorumlasinlar ona göre anlayalım
Rize maçında 2 kırmızı 1 penaltı 2 hafta falan olmadı mı

2 haftada mı oturdu bunların oyunu

bu calislmis gol ne zaman attik boyle bir gol biz en son ?

Rize maçında 2 kırmızı 1 penaltı 2 hafta falan olmadı mı

2 haftada mı oturdu bunların oyunu
Yok yahu ,benim derdim fener veya oyunları değil, ovulecek şeyler tabiki ovulebilir ama sürekli öven kişiler genelde maçlarını izlemeyen tipler özet filan izliyorlar

bunlar Türk hakemle nasıl 1-4 önde?

Geri
Üst Alt