ZTK 24/25 Çeyrek Final | Beşiktaş 1-3 Göztepe | MS | 3 Nisan | ATV

Su gotu boklulara yenildik ya sinirden cildirdim gecen gun. İnsallah finale cikariz su kopeklere bi ders verelim iyice bi taraflari kalkti sikeci kopeklerin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı kadro çıkalım fener kadrosu gibi net yeneriz. Barış çok iyi oyalar defanslarini

Yav bu pozisyonda korner veren yan hakemi alıp korner direği olarak dikeceksin oraya. Lan adam pozisyonu karşıdan görüp doğru karar veriyor sen ne görüyorsun da oradan bayrağı kaldırıyorsun.

Rafa ve gedsonun driblingleri hariç hiçbir oyun planı yok bunların. Tek yapmamız gereken bu 2sini tutmaktı beceremedik

Kupa finali bizim ligdeki ts deplasmanindan sonra oynanacak. 3-4 gün icinde 2 yüksek tansiyonlu ts maclari hos olmaz bence. Zaten adamlar icerdeki 4-3‘lük mactan dolayi bize bilenmis durumdalar. Hic gerek yok.

Bjk de derbidir sonucta, yipratir bizi. Ts depinden sonra bjk ile kupa finali bayagi zorlar.

O yüzden en temizi göztepenin gelmesi olur. Tabii bizim ilk önce konyayi gecmemiz lazim.
Fikstüre dikkat etmemiştim, hatırlatma için teşekkürler, bu nasıl bi fikstürmüş ya bjk dep sonrası kupada fb dep, ts dep sonrası kupa finali, ayar çekilmiş resmen. Bu şartlarda göztepe isteğine katılıyorum.

Atvnin yeni dizisi sustalı Ceylan'ın fragmanina baktinizmi. Kız çok hoş sustalı cekiyor
Badi_Ekrem.webp

Herkes finaldeymisiz gibi davranmasa iyi olur çünkü bizimkiler maç seçmeyi seviyor

Geri
Üst Alt