⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:1 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 18 Aralık | ATV

orta sahada torreira yine oynar topçumuzu sanki dağdan odun getiren hamal eşek sınıfına koymazlar umarım.
bir gün iflas ederse görürsünüz . full yedek kadro çıkılmalı .
madem senin iraden dışında trafik maç konuluyor elen gitsin.
GS olmazsa izlenme oranları bayağı düşer zaten.

gençleri salsınlar ana rotasyondan yunus ve icardiyi 45 dk oynatırdım o da biraz ritm kazansınlar diye
geçen sene saranın başak kupa maçında sakatlandığını unutmayalım

Maça u19 ile çıkacaksın üstüne her ikili mücadelede oyuncular yere yatacak, duran topları filan ağır ağır kullanacak oyunun oynamasına müsaade etmeyecek. Topun oyunda en az kalan maç yapacaksın. Seyir zevkini dibe indireceksin.

Gökdeniz gürpüz oynasın artık görelim bu çocukta potansiyel var

Batuflex
Genco1 Arda Ü. Genco2 Genco3
Genco4 Gürpüz
Genco5 Genco6 Genco7
Balta Jr.​

Yedek veya gençler ile çıkılacak bir kadromuz yok hoca 2-3 adam dışında AS kadro ile çıkacaktır zaten Paşa maçı ile birlikte 2 hafta boşluk var burada 4-5 gün izinli olacak oyuncular.

Torreirayi, Abdülkerimi, baris Alperi, saneyi inşallah oynatmaz sayın hocam
Özellikle torreira makina değil bu adam insan insan.

Ulan bir sezon'da sakatlık sorunumuz olmasa...
Sanchez-Singo-Torreria-Lemina-Osimhen

3 maç üst üste görmek isterdim.

#Dinamiksaray

Skordan bağımsız kim oynarsa oynasın sahadaki futbola ağır sövülecek bi maç olur bizim açımızdan.

Kasımpaşa maçını alıp tatile atmaya bakıyor kendini topçular da. Christmas planları hazırdır herkesin.

Valla Okan hocayı tanıyorsak as'lardan en az 3-4 oyuncu oynar bu maç. Okan hoca "koyayım ziraat kupasına" diyemiyor, herhangi bi maç için diyemiyor bunu yapısında yok.

Hatta sayayım ben size

Sanchez
Sallai
Sara
Barış veya Yunus
İcardi

Bu 5 isim garanti

Yedek klubesi personel sorunu mu var idare sorunu mu var?

Mesela Berkan hocanin kurbani oldugu kadar kendi kendini de bitirdi. Guvenilir bir yedek olabilecekken kendinden istenilen disinda islere kalkisti. Simdi yeni bir firsat var onunde. TZK de kendini gostermeli. Ben olsam hocayla konusur hem ilk 11 isterim hem de kendimce en iyi oynadigim pozisyonu.

Geri
Üst Alt