⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:1 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 18 Aralık | ATV

Adamlar çıkıyor 1 hafta önce maç gününü 1 hafta öne çekiyor sen de seve seve acizce kabul ediyorsun. Oyuncular nefes alacak, yoğun takvimden çıkılmış hemen bir hafta araya maç konmuş. Belki sakatlığa sebep olacak, belki hafta sonu ligde yorgunluk yüzünden puan kaybedeceksin. Belki kupadan eleneceksin.

Böyle salaklık olmaz!
bunun neden yapıldığının açıklaması yapıldı mı? Hiçbir mantığa oturmuyor bu tarihte oynanması

yönetim gücünün farkında değil ki ! tamam adamlar savaş açtı, kafalarına göre maçı öne çekiyorlar eee, sen ne yapıyorsun? yapsana açıklamanı, eğer maçımızı oynanması gereken tarihte oynatmazsanız maça paf takımla çıkacağız ve gelecek sene türkiye kupasına katılmayacağız.reytingleri görsünler sonra. yayıncı kurulus tepelerine nasıl binecek.boş açıklama peşindeler

Hoca umarım kadro dar diye asları oynatmaz. u19 ve yedekleri oynat yeterli. As kadro ile bile kazanamayabiliriz sonuçta riske gerek yok.

Dün acayip bir rüya gördüm. Bu maçta inanılmaz olaylar yaşıyorduk. Verilmeyen Penaltilarimiz gol iptalleri havada uçuşuyordu. İcardi sinirlenip kafa atıp kirmizi görüyordu. Okan hoca yan hakemle kavga ediyordu atılıyordu. Kasımpaşa maçına 2-3 oyuncu eksik hocasiz çıkacağız diye forumda katliam oluyordu Alper admin yetisemiyordu herkes konu falan açıyordu.

Kabus gibi birşeydi tanıdık fenerliler bile arayıp ulan galiba bizi şampiyon yapacaklar bu kadar da bir takım doğranmaz bir olaylar var siyasi diyorlardı

Not: Mabadim açıkta değildi bilgilendirmedir.
Böyle bir senaryo sabırım tam Tff nin hayalini kurduğu senaryo olur. Sakatlık ve kkartlar hem başaka yenilip hemde kpaşa maçına 3-4 eksikle çıkmamız için hazırlanmışlar gibi görünüyor. Üst üste bize ters gelen 2 takımla 3 gün içünde oynayacağız. Bence başsk maçına tamamen genç ve yedekle çıkması doğru olandır yenilmemiz hiç önemli değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güvenç
Roland
Mina
Ünyay
Karataş
di Pascua
İsmail
Davi Gomes
Aziz
Akgün
Rivero

1765889409552.webp

Hiko baba ve Maze baba''yi bir macligina kiralayip 4-4-2 cikalim.

Böyle bir senaryo sabırım tam Tff nin hayalini kurduğu senaryo olur. Sakatlık ve kkartlar hem başaka yenilip hemde kpaşa maçına 3-4 eksikle çıkmamız için hazırlanmışlar gibi görünüyor. Üst üste bize ters gelen 2 takımla 3 gün içünde oynayacağız. Bence başsk maçına tamamen genç ve yedekle çıkması doğru olandır yenilmemiz hiç önemli değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten rüyanın son kisminda neden yedeklerle çıkılmadigi konusunda kelle alınmaya çalışılıyordu. İnşallah tersi çıkar ya kabus gibiydi

Günay
Sallai Davinson Abdülkerim Kazım
Torreira Ilkay
Sane Yunus BAY
Icardi

Bu yönetime bu 11 yakışır

Saçma sapan as 11 çikartırsa ana avrat küfür istiyorum ben demektedir sn.Buruk ha tabi birde kasımpasa da puan kaybederse ona bahane zemini.

Hakkımızı yedirenleri de yiyenleri de biz yeriz. Gün olur devran döner. Biz başta yönetim olarak pasif lora gibiyiz. Hacı abime sonsuz güveniyoruz. Sir el kavuk.

Bakın açık ve net söylüyorum bu düşüncem de kolay kolay değişmez. Galatasarayimiza kavuk ve türevleri operasyon çekiyor çekecek de. Ben hain dediğimde çok kızan olmuştu. Başka izahı var mı?

Geri
Üst Alt