Seçkin HASSELİ
10 Numara!
- 8 Temmuz 2010
- 12.386
- 3.362
- 2.118
Figo & Ronaldo şöhretler maçındaymış gibi takılıyor tosun paşam, yaramaz avrattan sonra bir daha toparlayamadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo mu?Singo berkan ve kaan icin taraftarın sabrı fazlasiyla azaldı bence
Genç oyuncu öteki türlü nasıl tecrübelenecek? Anlamadım ki messi çıksa bu cocuk habire çalıp yapıyor top kaptırıyor diyeceksinizGolü yediriyordu yine.
Durun bi dakka yauv, en az bir ay mecbur bu adamlayız kafadan buruşturup atmayınGöstermelik koşuyordu ayak bile uzatmiyor herif
Gelsin özledikIcardi uyanık oyuncu kasimpasa macinda biraz daha kasacaktir sonrasında ver elini dubai
Yoo değiliz sonradan girsin gole ihtiyaç olursa. Bu haliyle 11 olamazDurun bi dakka yauv, en az bir ay mecbur bu adamlayız kafadan buruşturup atmayın
Orda sane hataliydi benceGenç oyuncu öteki türlü nasıl tecrübelenecek? Anlamadım ki messi çıksa bu cocuk habire çalıp yapıyor top kaptırıyor diyeceksiniz
Yoo değiliz sonradan girsin gole ihtiyaç olursa. Bu haliyle 11 olamaz
Fatih hoca olsa tamam derdik ama, Okan hoca malesef genç oyunculara yeterince güvenemiyor ve motive edemiyor.Genç oyuncu öteki türlü nasıl tecrübelenecek? Anlamadım ki messi çıksa bu cocuk habire çalıp yapıyor top kaptırıyor diyeceksiniz
Lan barış var Ahmet varYauv adam mı var sonradan girsin diyon güney savaş barış barış savaş
Kupa maçlarında sorun değil de lig maçlarında hata şansımız yok. fb gene her zamanki gibi dibimizde dolanıyor. Adamlara doğru düzgün puan kaybettirmiyorlar.Genç oyuncu öteki türlü nasıl tecrübelenecek? Anlamadım ki messi çıksa bu cocuk habire çalıp yapıyor top kaptırıyor diyeceksiniz