⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:1 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 18 Aralık | ATV

Figo & Ronaldo şöhretler maçındaymış gibi takılıyor tosun paşam, yaramaz avrattan sonra bir daha toparlayamadı.

Icardi uyanık oyuncu kasimpasa macinda biraz daha kasacaktir sonrasında ver elini dubai

Gokdenizin 1 yas buyuk abisi 2 senedir ligte sure aliyor ve çocuk skor yapmaya basladi ,yani okan hoca satın aldığımız gencleride kiraya vermiyor niyese

Arda iyi niyetli ve potansiyel var ama bu tarz maclarda oynamali ve gelismeli

Mac tecrübesi fazla yok geldigi takim da bile a takim seviyesinde cok az maci vardir

Hamle yapmaktan cekinmiyor bunlar güzel isler ama cok fazla yer kaybediyor

Bunun icin ya süre almaya devam etmeli ya da kiralik yollanmali ve daha fazla oynamali

Genç oyuncu öteki türlü nasıl tecrübelenecek? Anlamadım ki messi çıksa bu cocuk habire çalıp yapıyor top kaptırıyor diyeceksiniz
Fatih hoca olsa tamam derdik ama, Okan hoca malesef genç oyunculara yeterince güvenemiyor ve motive edemiyor.

İcardi hiçbir şey yapmıyor bu arada, ceza alanına topu getirirsen atar evet ama onun dışında sıfır. İcardiyle tutup saçmasapan bir paraya sözleşme yenilersek takımdaki bütün oyuncular yüksek paralar talep eder bunun açıklanabilir bir tarafı yok. Hepimiz seviyoruz ama güzelce ayrılalım bu sene.

İlkay'ın pozisyon bilgisi üst düzeyde;çok fark ettiriyor,kontra atakta Sallai ilerde kaldı dönüşte bölgesinde İlkay vardı.
Ahmet Kutucu Sane kanatları daha dengeli olmuş, Barış ile top ilerde kalmıyordu.
Arda yine pozisyon hatası yaptı, daha oturaklı oynaması lazım.
Gökdeniz ise hayal kırıklığı, her omuzda yere düşer mi gencecik adam, et vermiyormuyuz acaba bunlara!
İcardi'den bahsetmiyorum keza sahada göremedik!

Sara'yi cok begendim. Uzun zaman sonra.

Arda hala toy. Yetenekli oldugu belli ama tecrübe lazim.

Gökdeniz amatör gibi. Altyapi gercekten bitmis.

oldukça iyi bir ilk yarı oynadık diye düşünüyorum

Genç oyuncu öteki türlü nasıl tecrübelenecek? Anlamadım ki messi çıksa bu cocuk habire çalıp yapıyor top kaptırıyor diyeceksiniz
Kupa maçlarında sorun değil de lig maçlarında hata şansımız yok. fb gene her zamanki gibi dibimizde dolanıyor. Adamlara doğru düzgün puan kaybettirmiyorlar.

Geri
Üst Alt