⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:1 | Galatasaray 1-0 Başakşehir | MS | 18 Aralık | ATV

kendimizi çok fazla yormadık ,bazı oyuncular özellıkle korudular kendilerini belli,altyapıdan oyuncu olmamasına hoca cevap vermeli artık

Bu ardayı direkt şutlayın
Bu ardayı şutlanacaksak bugün üç beş kişi hariç alayını şutlamak lazım.Bunuda belirtmek lazım.Mesela barışda ileride amatör pas hataları yapıyor.Kimse bunu konuşmuyor.
Sanchezde girdiğinden beri ciddi hatalar yapıyor.
Arda aslanlar gibi mücadele etti helal olsun.
Benim görüşüm arda oynayacağı bir takıma kiraya verilmeli.Bilmeyenler için malum18 yaşında kendisi belki gelişir.

2. yarı tkili olduğumuz anlar barış'ın sağda oynadığında arkaya atılan toplar oldu

sane solda oynayabilse çok daha etkili bir kanat hattımız olacak, barış sola geçince nevri dönüyor

Bu maçları boş stada oynatma yönetim bilet kampanyası yap biletler çok pahalı İstanbul dışından gelsin insanlar daha Sane'yi Icardi'yi canlı göremeyen milyonlar var

Bu maçları boş stada oynatma yönetim bilet kampanyası yap biletler çok pahalı İstanbul dışından gelsin insanlar daha Sane'yi Icardi'yi canlı göremeyen milyonlar var

Gerçekten şu maçın boş stat eşliğinde oynanıyor olması gülünç geldi.

Ne bileyim kadınlara, üniversite öğrencilerine falan ucuza bilet dağıt. Zaten iki türlü de para kazanamayacaksın ama en azından stat dolu gözükür.

Bu maçtaki ıvır zıvır pozisyonlar için kuduruyor birileri..

Büyüksen, rakiplerinin önündeysen herkes seni aşağı çekmeye çalışır..

Geri
Üst Alt