Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.176
- 3.330
- 2.418
nasıl bir omuz genişliğidir nasıl bir fizik ulan Singo, sakatlanmasan çok acaip avantaj sağlarsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stopere alıyor ahahahahahahahahaahhasdhadhadhuajds 30+5e stoper yedeği almış , kimse alınmasın vazgeçtim
Ahahahaha stoper e çekiyor sanırım yalanlamalar yalanlanmış oluyor büyük ihtimal
Eyvah diyorum o zaman.Ahahahaha stoper e çekiyor sanırım yalanlamalar yalanlanmış oluyor büyük ihtimal
yok abi bu adam belliki sallai kesmeyip yedek stoper yapacak bunu.O zaman yönetim doğru düşünüyor buna niye oyuncu alsınlarStopere alcak tabi, takimda stoper ki o yuzden Kazimcan falan oynuyor
Ileride ne yapar bilemem tabi ama bu mac icin bu konuda bir elestiri yapmak yersiz, su macta stopere gecmesi normal cunku hem stoper yok takimda hemde uzun zamandir oynamayan oyuncudan direkt bekte oynamasi sakincali olabilir.yok abi bu adam belliki sallai kesmeyip yedek stoper yapacak bunu.O zaman yönetim doğru düşünüyor buna niye oyuncu alsınlar