⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:4 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 3 Mart | A Haber

günay
sallai singo arda eren
lemina nhaga
asprilla armando yunus
baris

%6.18 FB ile çeyrek finalde evimizde oynayacağız

Günay, Eren, Kaan, İlkay, Aspirilla, Nhaga, Kutucu

Bu 7 oyuncu banko ilk 11.

Boey ve Singo form/ritim tutma açısından yine sahada olur en az 45 dk. Etti 9.

Kalan 2 kişi de muhtemelen Gökdeniz ve Apokerim olur.

Can Armando'yu açıkçası ilk 11 beklemiyorum. 2. yarı Boey çıkar Gökdeniz önceki maçtaki gibi yine sağ beke geçer, sol öne o zaman Can girebilir 2. yarı.

-------------Günay
Boey - Singo - Apokerim - Eren
--------------Kaan
---------İlkay-----Nhaga---------
Aspirilla-----------------Gökdeniz
-------------Kutucu

Sallai 2. yarı oynayabilir çünkü Liverpool ve BJK maçlarında sağ bek Boey ve Singo bekliyorum.
Eren bu maç oynar çünkü önümüzdeki 4 maçın 3'ünde Jakops oynayacaktır.
Aspirilla ve Nhaga için kalan fikstürde Gençlerbirliği falan hariç kolay kolay ilk 11 başlatacağı maç yok, o yüzden bu maç ikisini de ilk 11 başlatır ve en az 70 dk falan oynarlar.
İlkay'ın Liverpool maçında oynama ihtimali olduğunu düşünüyorum, hoca ilk live maçındaki 11'le çıkmak isteyebilir. Hatta hocanın İlkay'ı BJK deplasmanında bile kullanmak istiyordur geriden oyun kurulumu için ama fiziksel durumu soru işareti tabii.
Günay, Kaan ve Kutucu için de başka forma şansı bulacakları maç kalmadı gibi bir şey zaten. En az 70-75 dk oynarlar yine.

Son düzenleme:
can armando oyna artık

Zor ama berabere kalmayı becerebilsek yeterli olur. Akşama kaotik bi futbol izleyeceğiz.

ula ula ula maç var ula

Şerefsizlerle eşleşmek super olur

Böyle bir 11 çıkartmaz umarım sezonun en zor fikstürüne giriyoruz mesela barışı ileri atıp 1 saat koşturmanın ne manası var koy ahmedi oynasın ya

Geri
Üst Alt