Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.721
- 13.721
- 1.498
En iyi oynayacağı yer 6 numara bu herifinSingo forvet oynar stoper oynamaz
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi oynayacağı yer 6 numara bu herifinSingo forvet oynar stoper oynamaz
Çok beğendim cidden oyun temposunu iyi yönetti 2-3 tanede çok sağlam pas çıkardı yaşından bağımsız sahada emeklese bile şu pas kalitesini kaybetmediği sürece fark yaratır benceİlkay çok iyiydi bu gün, o sakatlıktan sonra en iyi maçı herhalde. Formunu yükseltmesi iyi olur İlkay gibi futbolcuya her zaman ihtiyaç var takımda.
Aynen canavar olur ama günahı yok birde sol stoper oynadıEn iyi oynayacağı yer 6 numara bu herifin
Bence stoper değil bu herif ya pozisyon bilgisi zayıf dan dün oyun tarzı var Davinson gibi atletizm le iş yapıyor orta saha da düzenli 6-7 maç yapsın kalıcı yeri orası olurAynen canavar olur ama günahı yok birde sol stoper oynadı
Antep'e yenilir elenir kupadankurada fb dışında herhangi bir takım çıkarsa küfür şov yaparım.O süper kupa maçının borcunu ödemeli takım.En son biz koymuş olmalıyız
Survivor bile daha çok para dağıtıyordurToplam geliri 1 milyon euro olan boktan bir kupa icin düştüğümüz yaptığımız yorgunluklar
Onlar nekadar plan yapsada biryerde ellerine dolanıyor Eray, samsun hocasida aptal degilse as kadro oynatmaz çıkmayı garantilediler zaten antalyanin grupta iddasi yok yani hazırlık maci olur benceBu adı serefsiz TFF nin oynatacagi kupa bu kadar olur. Samsun Perşembe deplasmana gidiyor. Pazar da fener deplasmanı. Şunu başka yerde göremezsiniz. Normalde A-B-C sırayla oynanan grup nedense bu sefer A-C-B oynanıyor
Bu tarz maçları yorumlamak çok zor. Sonuçta yedek ağırlıklı bir kadro ve takımın esas odak noktası lig ve şampiyonlar ligi. Yine de bazı oyuncular daha istekli olabilirdi.
Formamızı çok beğendim. Mümkünse parçalı, full sarı ve full kırmızı dışında başka renk forma giymeyelim. Özellikle beyaz forma niye giyiyoruz anlamıyorum. Tamam Uefa'yı kazandığımız dönemde de beyaz vardı ama ben bir türlü yakıştıramıyorum bize beyazı.