⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:4 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 3 Mart | A Haber

Bir takımın forveti oyunu ne kadar etkiliyor gördük. Barış varken oynanan oyun ile kutucu forvetken oynanan oyun arasında dağlar kadar fark oldu ki osimhen falan nasıl etki ediyor oyuna siz daha iyi biliyorsunuz...

Gelelim oyunun okan hoca nın yapmamasını gerektirdiği noktalara... abi singo stoper olmuyor... 6 ya koy sağ beke koy kanat oynat ama stoper oynatma... acayip bir şekilde yerini kaybediyor 2 maçtır... Ne olur yapma şunu çocuğa da takıma da zarar verirsin... gelelim derbideki kanat seçimine... bence lang barış olmalı... sane iyi oyunda çok top ezdi. Kontralarda iyiydi eyvallah ama 0-0 da rakip kontrollü oyunda ise hayır bence... İlkay bugün müthişti ama ligde böyle devam edebilir mi bilmem... nhaga dan ben olurum sinyali aldılar bence ama daha biraz daha ekmek yemesi lazım. Devre arasında da yazdım o bölgede çok zorlamamak lazım. Ayakta kalmak lazım... asprilla 10 numarada bence kotarabilir belki ama onun da zamana ihtiyacı var. Kaliteli, akıllı, topun kıymetini biliyor ama açıkta oynamak gibi değil forvet arkası oynamak. Kendini daha çok boşa çıkarmalı ve dağıtıcılık yapmalı... geri kalanlar da ortalama oynadılar, kötü değillerdi bugün... kutucuyu yazdım zaten...

Aslinda Singo, Torreira, Nhaga üçlü orta sahası fena olmazdı sanki?

------------------Uğurcan------------------
Boey--Sanchez--A.kerim--Jakobs
--------------------Singo---------------------
-------------Nhaga--Torreira-------------
Sane-----------Osimhen-----------BAY

Atletsaray!!!

Bu adı serefsiz TFF nin oynatacagi kupa bu kadar olur. Samsun Perşembe deplasmana gidiyor. Pazar da fener deplasmanı. Şunu başka yerde göremezsiniz. Normalde A-B-C sırayla oynanan grup nedense bu sefer A-C-B oynanıyor
Samsun fener macina niye asilsin ki? Ucuz prestijden baska bir sey kazandirmaz onlara.

Bu adı serefsiz TFF nin oynatacagi kupa bu kadar olur. Samsun Perşembe deplasmana gidiyor. Pazar da fener deplasmanı. Şunu başka yerde göremezsiniz. Normalde A-B-C sırayla oynanan grup nedense bu sefer A-C-B oynanıyor
Antalyaspor kupada u19 ile çıkıyor. Iğdır'dan 6 yediler, samsun pek zorlanmaz o maç.

Geri
Üst Alt