⚽ ZTK 25/26 A Grubu H:4 | Alanyaspor - Galatasaray | 20:30 | 3 Mart | A Spor

Önemli değil. Böyle maçlarda oyuncular bireysel olarak kendini göstermeli zaten. Al gülüm ver gülüm oynamamalısın. Şöyle düşün, her genç futbolcu kendini göstermek için bir büyük kulüpte en fazla 5-6 kere şans bulur. O yüzden fark yaratamazsan daha düşük seviyedeki kulüplere ya kiralanırsın ya gönderilirsin. Yani bu Liverpool'da da böyle zaten. Barça'da da böyle.
Oynadigi tek macta iṣik verdi ondan sonra ki 2 macta sure alamadi

Arda sezon öncesi acayip oynuyordu lig basladi ilk macti sanirim son 10dk sure aldi sonra bir daha oynatmadi. Cocuk köreldi gitti, pat diye 1-2 macta 11 baslatti tabi oynamaya oynamaya cocuk da sicinca kayboldu gitti iste. Oysa her macta en az 15dk sure alsa ilk 11 basladigi maclarda okadar siritmazdi

Bu macta diyelim ki uctu kacti gene sans bulamayacak. Kötu oynarsa zaten gecmis olsun, sezon sonu yollanir. 4 yilda tanidik okan beyi

Oynadigi tek macta iṣik verdi ondan sonra ki 2 macta sure alamadi

Arda sezon öncesi acayip oynuyordu lig basladi ilk macti sanirim son 10dk sure aldi sonra bir daha oynatmadi. Cocuk köreldi gitti, pat diye 1-2 macta 11 baslatti tabi oynamaya oynamaya cocuk da sicinca kayboldu gitti iste. Oysa her macta en az 15dk sure alsa ilk 11 basladigi maclarda okadar siritmazdi

Bu macta diyelim ki uctu kacti gene sans bulamayacak. Kötu oynarsa zaten gecmis olsun, sezon sonu yollanir. 4 yilda tanidik okan beyi

Bu maçta kötü oynarsa yollanmaz ama Okan hocayı geçtim hepimiz için biraz üzücü olur. Beklentilerimiz var; Yaya Toure gibi oynasın demiyoruz ama geleceği parlak her oyuncu bulduğu şansları iyi değerlendirir. Velhasıl daha önce de dedim, benim fikrim şu; bence Okan hoca için oyuncunun yaşı ve ismi önemli değil. Kime güveniyorsa onu oynatıyor, iyi de oynasa kötü de oynasa. Çok kötü oynamaya başlarsa yedeğe çekiyor sadece.

Bu maçta kötü oynarsa yollanmaz. Ama Okan hocayı geçtim hepimiz için biraz üzücü olur. Velhasıl daha önce de dedim, benim fikrim şu; bence Okan hoca için oyuncunun yaşı ve ismi önemli değil. Kime güveniyorsa onu oynatıyor, iyi de oynasa kötü de oynasa. Çok kötü oynamaya başlarsa yedeğe çekiyor sadece.
Eminmisin rts? Zira yapilan transferlere bakarsak hic öyle gözukmuyor. Paṣamiz 30luk topcudan aṣagisini begenmiyor

Simdi nhaga asprilla dicen, bende ozaman onlari isteyerek aldirdi demem. Verdigi surelerden belli istemedigi ama mecburen tamam dedigi

FArk attigimiz maclarda nhaga hic girmiyor asprilla son 5-10dk giriyor ama ismi olan kendisi olmayan ilkay, icardi bunlardan önce giriyor

arda yı neden kadro dısı almış hocamız çocugun sakatlıgı geceli kac hafta oldu ama nolduysa yok oldu

Öldureceksin adami. Ahmed bu kupa icin kalmadi mi takimda?

Ya ne var şöyle düz sarı veya kırmızı forma yapmaya, tüm sezon giyelim bazı maçlarda. Parçalı tamam her sezon isteriz, ama artık beyaz - siyah vs formalar sıktı. Önümüzdeki sezon da yine beyaz forma deplasman forması

BAY forvet olmamalı, adam zaten yüksek eforla oynuyor. Ne gerek var. Icardi efendiyi de getirmemişsin. O zaman koy Ahmedi geç.

Ne barisi yav

Hayvan gibi fikstür bekliyor bizi, zaten gruptan cikmisiz su macta ne diye as oyuncu oynatirsin ki

Okan rotasyon konusunda rezalet biri maalesef

Baris ve Torreira oynamasinlar. Karga, liverpool, basaksehir maclari var. Bu önemsiz macta bir dakika bile süre almasinlar.

Zaman öyle bir çabuk geciyorki sanarsın her gün maça cıkıyoruz

Geri
Üst Alt