Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.174
- 25.504
- 3.183
şu akım çok hoşuma gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yaşta niye Beşiktaş'a düştüğü belli oldu artık. Çok net salak bu çocuk hatta mal.Bu Orkun'da harbi kafa yok, Cerny golu atti topu bana niye atmadin gibi hareket cekiyor
Pozisyon net penaltı. Oosterwolde'nin topla hiç alakası yok, tamemen rakibi bozmak için itiyor.itmiyor bence orkun yetişemeyince temas hissettiğinde atlıyor
tekrarına dikkatli bakmadım da 2 kere gördüğüm o
AriasCherny'yi almak yerine ona benzer bir oyuncu alalım.
bu sene çok çok çok ballılarJk bu oyunun katmerlisini ligte bunlara karşı oynadı 2-0 öne geçti zaten. fbde cidden bi numara yok. Orkun ve hakem izin verse o gün yarış bitiyordu
Bu Orkun'da harbi kafa yok, Cerny golu atti topu bana niye atmadin gibi hareket cekiyor
Keza ts resmen eziyordu okay gitti kırmızı gördü sebepsiz şekilde. Sonra hakem durumu eline aldı 1-0 bitirttibu sene çok çok çok ballılar
maçların kırılma anlarında hep şans bunlardan yana oldu
aynen dogru ve üstelik bunlarda krıtık oyuncular hic sakatlanmadı yani asensio skriniar ismail talisca filan sakatlanmadı cünkü oyunu bunlar götürüyorfb 1-2 oyuncu eksik olunca nasıl takım olduğunu gördük
biz osimhen lemina solbek falan yokken gayed iyi top oynadık.
fb monaco o aralıktaki 4-5 maçı resmen 11 kişiyle oynadık
bunlarda yine yedekte oyuncu oluyor girecek oyuncuaynen dogru ve üstelik bunlarda krıtık oyuncular hic sakatlanmadı yani asensio skriniar ismail talisca filan sakatlanmadı cünkü oyunu bunlar götürüyor
bunlar sakatlansa hakem bile yetmeyebılır
Bi skriniara bakar patlamaları. Adam her maç 4-5 tane faullü müdahale yapıyor bir tane kartı bırak faulü yokaynen dogru ve üstelik bunlarda krıtık oyuncular hic sakatlanmadı yani asensio skriniar ismail talisca filan sakatlanmadı cünkü oyunu bunlar götürüyor
bunlar sakatlansa hakem bile yetmeyebılır