ZTK 25/26 C Grubu H:2 | Beyoğlu Yeni Çarşı 0-1 Fenerbahçe | MS | 14 Ocak | A Spor

Onu diyorum renktaş. Bak bizim ne teknik heyete (Okan hocayı ne kadar sevdiğimi bilirsin ama onun da gerçekten onun da halt yemesi bu) ne de futbolculara 1 gr rahatlık yaramıyor.

En kritik galibiyetlerimiz hep virajlarda olmuş geride bıraktığımız 3.5 sene boyunca.

Bocalayınca bizimkiler tutuşuyor ve çok iyi oynuyor bi süre.

Sonra "olduk biz" deyip salmaca oluyor ve tekrar tokat yiyoruz, işler zora giriyor tekrardan bizimkilerin aklı başına geliyor.

Frankfurttan 5 yiyip Liverpool'u yenmek.

Veya Tottenham'ı yenip sonra Rigas'la berabere kalmak.

Bjk'ye yenilip sonra gidip Fener'i yenmek. Böyle o kadar çok örnek var ki.

Hep aynı terane. Ve maalesef bizimkiler akıllanmıyorlar.
Takımda disiplin yok ne yazikki. Lan atketik hocası gitti. Yerine kimseyi almayacagiz dedi

Takımda disiplin yok ne yazikki. Lan atketik hocası gitti. Yerine kimseyi almayacagiz dedi

Okan hocayı savunmayacağım şeylerden biri de kendisinin teknik ekip konusunda bu tutumu. Ya al bilader al, ne zararı var. Getir işte ne olacak ya hayır ne zararı olur. Ula en azından taraftarın gazını alırsın he şaka yapmıyorum, şu ekibe 1-2 tane iyi CV'li antrenör katılsa mesela çoğu eleştiri bitecek.

Ama bu sadece OB'nin hatası değil, yönetimin de aymazlığı işte.

Beyler benim peder mesai çıkışı iş arkadaşları ile birlikte eve dönüyormuş. Arkadaşları katakulliye getirip bizimkini feneriuma sokmuşlar.
Tabi peder koyu galatasaraylı hiç bir ürüne dokunmamış ama arkadaşlarından biri yağmurlukları göstermiş baya kaliteli diye. Bizimki balığa falanda çıktığı için yağmurluk işine yarar deyip almış.

şu an evde fenerium poşedi var fakat kimse içini açıp bakamıyor. bomba şüphesi olan poşet gibi ne yapsak ?

Fb uyduruk faullerden gol aramağa başladı. Atlayıp duruyolar

Osimhen + Uğurcan + Singo olsa çakardık biz bunlara..
Usta aslında takıma baksak haklısın. 1. forvetin yok, sol bekin yok, sağ bekin yok. Kalecin yok.

--------Osi---------

Barış - Yunus - Sane

Tor - Lemina

Iso - Apo - Sanchez - Singo

Uğurcan

Bu bizim esaslı ilk 11 aslında. 4 as oyuncumuz yoktu.

Okancılar Kılıçdaroğlu gibi yiyosa şimdi seçim yap mı diyolar Tedescoya

Gözlerim doğru mu görüyor

ikinci yarıdan itibaren bakıyorum beyoğlu y.ç çoğu süper ligden takımından daha iyi savunma yapıyor

Geri
Üst Alt