⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

Son 5-10 dkyı izledim ama derbi için umutsuzum.
2.yariyi izlesem mi bilemedim. Eskiden Türkiye kupasında bile coşkulu oynardık. Yasin öztekin, pandev gibi kupada parlayan oyuncularımız olurdu

Türkiye kupasında elenmediğimiz köy takımı kalmamıştı bir ara. Sanırım döngü gibi bir iyiyiz bir kötü bir iyiyiz bir kötü. Şimdi kötü döneme geldik.

Yemin ederim rezillik yav!

Futboldan soğuttunuz nefret ettirdiniz bu sezon!

İçeriye bir tane düzgün orta açamıyoruz bu maça özel değil bu. bir tane iyi orta kesen bek olsa böyle maçları çok kolay açarız.

İcardi abi yine geziyor. 1 top geldi uzaya dikti topu. En iyimis bence nhaga bu çocuk islense daha iyi olur ama bastakiyle gelismez. Zaten oynatmazda genel olarak

hoca taktiğin ne senin bu takım ne oynuyor ? bu takım neden saçmalıyor bu icardi denilen adam geri kalan 10 topçuyu resmen bozuyor mecburmuyuz bu herifi oynatmaya hocaa.Yok abi emin oldum isterse çifte kupa alsın bu takıma kan değişikliği lazım başta hoca olmak üzere tor lemina kaan icardi lang aspirilla boey gönderilsin bu kdar disiplinsiz ise takım suçlusu okandır

Valla 90+3 geldiğinde hala skor 0-0 ise bizimkiler kendi kalelerine bir tane atsınlar.

Derbi süt kupasından daha önemli.

Sahaya yerleşim leş oğlu leş verkaç yapan eden kimse yok.Çalışılmış hiçbirşey yok.10 tane herhangi bir adam.Aradaki takım farkına bak oynanmayan futbola bak sonra okanı sevin deniyor.

İstikrarlı bir şekilde kötü oynuyoruz. Bazı oyuncuların formu acayip düşmüş. Lemina Lang sanki sezon başı kampına yeni katılmış gibiler.
Form durumuyla alakası yok. Kapananlara hep böyleyiz. Bir oyun planı olmadığı için kimse napacağını bilmiyor o yüzden saçmalıyorlar

Liverpool macindan beri takim salteri indirdi. 1-0 yendiğimiz Liverpool macindan beri top oynamiyoruz. Takim pas yaparken bile hata yapiyo. Kapali takimlarin hicbirini acamiyoruz. Daha onceki senelerde takim performansini Subat-Mart gibi yukseltip Nisan-Mayista en iyi duruma gelirken bu sene dibe vurduk. Bi salaklik yapip da ligi vermeyelim bak oyun falan da istemiyorum. Rakipler salak olmasa coktan verecektik sampiyonlugu da rakipler keko iste. Sampiyonlar ligi oynadigimiz sene boyle olmasini bi nevi anliyorum da bokunu cikardi artik takim iyice saldilar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlkay ı atalım içeri o da ısınsın derbide lazım

Geri
Üst Alt