- 12 Ocak 2013
- 50.627
- 59.903
- 4.323
tr kupasında cins cins elenme işi genetik oldu rezillik yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi şunu yaşamaktan sıkıldım ya bak çok ciddi sovmelik olay aslında. Hiç mi değişmez bir insanDeğişiklilerden sonra genelde bonus olarak gol yiyoruz. 2-0 diyelim
Bilgi kısmını ben daha ocak ayında yazmistim ,hocanın sene sonu bırakmak istediğini diye ama doğrumu fikri degistimi bilmiyorum benim bilgim sadece menajer haberibu bilgi mi yoksa tahmin mi? gerçi çoğu insan az çok tahmin eder beni isterler mi takımda diye
Birseyler var anlayamadik. Yoksa yine avrupa cli kaliramadi bizimkiler buda olabilir.Burda daha genis boyutta bir sorun var.
Bu yonetim, hocayi degsitirmeye kalkarsa daha beter dertler olur mu endisesi de var bende.
Hocada hayal kirikliklari yasiyorum - fazla fazla hemde ama yonetime basbaya net sekilde guvenmiyorum
Ders alma geldiLigde öndeyiz
Bir daha böyle kötü oynamıyıcaz
Ders alıcaz
Bakalım bugün hangisini söyleyecek
Yok ya bu sezon ustune koyduk denebilir. Gruptan ciktin, tur atladin.Birseyler var anlayamadik. Yoksa yine avrupa cli kaliramadi bizimkiler buda olabilir.
Onu diyom iste avrupadan sonra acayip düsüs basladi. Zaten öncedende iyi degildik ligte ama simdi tam nallari diktik gibi. Buda yorgunluktan kaynaklaniyor sanki. Ama bi sey kesin oda hoca futbol oynatamiyor. Tamam sampiyon oluyoruz 3 senedir ama oyun olarak gram gelisme yok. Birde yunus oynamasin istiyor millet. Yunus biraz bi formda oldumu bu takimi nadir oynatan oyunculardan. Yunus sane su aralar bari düsede kesin oynamali hafta sonu. Ön 4lü osimhen, yunus, sane, baris olmali. Baska care yok.Yok ya bu sezon ustune koyduk denebilir. Gruptan ciktin, tur atladin.
Deplasman maclarinda buyuk dertlerimiz var gelismesi gereken ama CL vs degildi bence sorun.
Liverpool deplasmandan sonrasi ama baya buyuk dusus.
Yunusa cok kiziyorum, ama 2 dk oynasa cok faydali olabiliyor 88 dk berbat oynasada.Onu diyom iste avrupadan sonra acayip düsüs basladi. Zaten öncedende iyi degildik ligte ama simdi tam nallari diktik gibi. Buda yorgunluktan kaynaklaniyor sanki. Ama bi sey kesin oda hoca futbol oynatamiyor. Tamam sampiyon oluyoruz 3 senedir ama oyun olarak gram gelisme yok. Birde yunus oynamasin istiyor millet. Yunus biraz bi formda oldumu bu takimi nadir oynatan oyunculardan. Yunus sane su aralar bari düsede kesin oynamali hafta sonu. Ön 4lü osimhen, yunus, sane, baris olmali. Baska care yok.
E iste, birde al gülüm ver gülüm sekil futbol olunca bu rezilligi yasiyorsun.hastanedeydim son 3 saat.... neden elendik ozet gececek bir renkdas varmi? yedeklerle başlayıp tutuşunca aslari oyuna almis yinede sicmis okan dogru mu?
Unutmuşum bunu.Konuyu çöpe şutlayın Allah aşkına yaw , gelenin gidenin vurduğu takımdan sahamızda 2 gol yedik , daha konuşacak birşey yok burda