Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakibi boş ver. Biz ne oynuyoruz
100 milyon üstü harcıyoruz beyefendi hala bu futbolu oynatıyor. İnanılır gibi değilBu sene de böyle olsun abi yapacak bişey yok
Neyini begenecem sanki futbol oynuyoruz. Bu sezon soyle 7-8 tane guzel macimiz oldu o kadar.Oynadığımız zımbırtıyı beğeniyon mu sen
Onu da yapamıyoruz ki düzgünYine cope giden 45 dadika .. takimda hicbir sistem yok, tek yapmaya calistiklari kanatlardan iceri orta yapmak..
Sallamakta, hayaller görmekte ekstra bir noktaya taşıdılar durumu.Ne alaka yav iyice bakiyorumda takimi ve hocayi gommek icin rakipleri yuceltiyorsunuz. Fener en az 9-10 daha eksik olmaliydi hakemler arkasindan itmeseydi, suan sampiyon olmustuk resmen. Bizim kac tane maci hakemler bize verdi? Var mi?
Süper kupa finalinde oynadık ya.Derbide böyle oynamayız abi şaka mısınız yav
Derbidede aynen böyle oynatacak prof. Okan hocamızDerbide böyle oynamayız abi şaka mısınız yav
Set oyunundaki acziyetimiz can sıkıcı epey.100 milyon üstü harcıyoruz beyefendi hala bu futbolu oynatıyor. İnanılır gibi değil
Önüne top geldi vursaydi yukarıdaki kusu vurduİcardi napsın ya bu rakibe karşı bile bir orta gelmedi adama
Ben ortaya atmadım nedim alıntıladığım renkdaş ortaya attı. Sürekli rakip kötü diye bu rezalet topu sineye mi çekelimRakibi sen ortaya attın diye cevap verdim. Milli aradan beri oynadığımız oyundan memnun değilim.
Neyini begenecem sanki futbol oynuyoruz. Bu sezon soyle 7-8 tane guzel macimiz oldu o kadar.
Benim dedigim o degil ayrica.