Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.029
- 25.364
- 3.033
Bu takm fb ye nasıl gol atacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim iyi oynadığımız maç mı var ki.Kral 10 dk tempo yapar atarız golü sakin yav
Bok gibi maç zaten genel olarak, bu maçta nasıl bir motivasyon beklenebilir tam derbi öncesi zayıf rakibe karşı.
Asları kim, sallamıyoruz maçı, ben de sallamıyorum, her türlü eleriz uzamadan ama elensek ne olur sankiYanlış anlaşılmasın, Gençler yedek kadroyla sahada.
Yoo gayet iyi transfer. Tek top almaya gelen herifNhaga boş transfer
Korkak oynuyor hocam bilmem katılır mısınYoo gayet iyi transfer. Tek top almaya gelen herif
Eyvah eyvahuzatmaya gitmese bari yaw
Set oyunu ne?Guzel set oyunu istiyorsaniz Ispanyol hoca getireceksin bunun baska oluru yok.
O bence taktiksel 100%Sane tam ziyech futbolu oynuyor. Sürekli taç kenarında kaleden uzak, bek koridorunu kapatıyor
Plansızlık tamam da bazı oyuncular zorla ounuyor gibi.Form durumuyla alakası yok. Kapananlara hep böyleyiz. Bir oyun planı olmadığı için kimse napacağını bilmiyor o yüzden saçmalıyorlar
Bu takm fb ye nasıl gol atacak
Sana guvenip actim, sut kaciran kacirana. Bok gibi mac oluyor.BJK Eurocup finali var TRTSpor'da, daha heyecanlı!
Leroy sane denilen adam fb macına cıkmasın tilt etti