Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.217
- 66.323
- 4.843
Taktikselse daha büyük rezalet. Sane taç çizgisinde bulunmaması ve geriye gelerek oyun kurulumuna katılmaması gereken bir adam. Onun tek yeri half spaceO bence taktiksel 100%
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taktikselse daha büyük rezalet. Sane taç çizgisinde bulunmaması ve geriye gelerek oyun kurulumuna katılmaması gereken bir adam. Onun tek yeri half spaceO bence taktiksel 100%
Lemina out ilkay in
Kel ne oynatiyor nedim adı yok muYa OB'den bağımsız bir şey diyorum, umarım ki kendisinden sonra set oyunu bağımlısı bi hoca gelmez. Hangi büyük takım set oyunuyla rakiplerine vura vura gidiyor? Dünyada şu an tüm büyük takımlar dikine hızlı geçiş oyunuyla ŞL'de ve ligde liderliğe yürüyor. Kel bile set oyunundan vazgeçti bambaşka bir top oynatıyor artık City'e.
Dostum bu gol yedirir bize fb macında böyle adam görmedim yetti ya vallahiKırmızı görür gene kesin.
Kel ne oynatiyor nedim adı yok mu
Ya iyi de böyle oynayacaksa geri kalsın. Kaç maçtır dökülüyor. Ayakta duracak hali yok.Çok şükür ya. Lemina'yı Fenerbahçe derbisi öncesi düğünümde bile oynatmam sakatlanır diye. Adam lazım bize derbide.