⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

Adamlar haftanın 5 günü izin yapıyor, son 7 maçta golü olmayan, küme düşecek ve yedek kadro ile çıkmış takımdan 2 maçta 3 gol yediler ve elendiler, sezon başından beri rezilleri oynuyorlar ama hala onu ıslıklamayın bunu ıslıklamayın diyen var. Bir de bizi ...ler istiyorsanız.

Kotu mu oynuyoruz, ciddiye mi almiyoruz anlamak zor. Kotu takim, bu kadar destegi Liverpool deplasmanindan sonra sergiledikleri performans ile kesinlikle hak etmiyor.

Sadece kaleci degil, Eren, Lemina, Icardi, Ahmet sacma sapan top oynadilar. Malesef durum bu kabullenip sampiyon olamazsak Okan'i gondermek ile yetinecegiz.

icardi zaten sezon sonu direkt yollanmalı ama osimhen de kendini bir şey zannetmesin Galatasarayın tarihinde ondan en az 10 tane daha büyük futbolcu vardır

Farkındaysanız küme düşen takımın yedeklerine elendik. Hem de gol atamadan.

Taraftarı Kocaeli maçında tepki göstermiyor diye beğenmediniz şimdi 2 golde de sahaya bırakan Günay niye ıslıklanıyor diyorsunuz. Keşke İcardi falan da ıslıklansaydı.

Milli aradan beri top oynamıyor takım. Ondan öncesi de tartışılır. Tek tesellimiz Fb'nin kaybettiği puanlar yoksa lig de gitmişti.

Bu sezon hayırlısıyla bir bitseydi artık şampiyonluğu alıp önümüzdeki sene yapılanmamız lazım. Bizim Türkiye kupası veya süper kupadan elenmemiz bjk fb ts gibi değil arkadaşlar tarihsel olarak bu kupalarda açık ara öndeyiz şöyle düşünün Real Madrid’in şampiyonlar liginden elenmesi gibi yani biz bu turnuvaların Real Madridiyiz kupa sayısı olarak, doğal favorilerden biri değiliz bakın direk açık ara en büyük favorisiyiz. Öyle birinde çeyrek finalde öbüründe finalde (hadi o derbiydi olabilir diyelim de) böyle elenmek olmaz hele böyle iddialı olduğumuz bir sene ve maliyetli bir kadroyla. O yüzden bu olmadı malesef yakışmadı. Bunu niye yazıyorum elenmemiz normalleştirilmemeli yok şampiyonlar ligi oynadık vs diye.

Rakip eleniyor, hemen pesinden iyilik yap fazla üzülmesinler. Yalniz ne zaman rotasyon yaptiysa moku yedik. Gerci hepimiz istedik rotasyon yapmasini ama oynattigi futbol ile yedek kadro bukadarini yapiyor iste.

Fenerliler korkmasınlar diye bizimkiler bilerek böyle oynadı ne saf adamlarsınız anlamadınız mi?

Hoca zaten ipleri elinden kaçormış ama Ben en çok Sane ye ayar oluyorum arkadaş!

Bu takım şampiyon olsun veya olmasın fark etmez, sezon sonu ciddi bir revizyon lazım. En az 7-8 topçunun değişmesi lazım.

Bizi ziraat kupası garabetinden kurtardığı için Günaya teşekkür ediyoruz.

Eldivenine sağlık. Durduk yere bi de trabzonla ölüm kalım maçı yapacaktık

Beyinsiz taraftar Günay mı tek suçlu boktan takımda ayıptır ya kepaze bu taraftar iğrenç ya valla utanıyorum

Geri
Üst Alt