⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

Rakip eleniyor, hemen pesinden iyilik yap fazla üzülmesinler. Yalniz ne zaman rotasyon yaptiysa moku yedik. Gerci hepimiz istedik rotasyon yapmasini ama oynattigi futbol ile yedek kadro bukadarini yapiyor iste.

Rotasyon yapmayı da bilmiyor. Ya her maç oynatıp adamı bitiriyor yada hiç şans vermeyip soğutuyor, ortası yok.

günay savunan bile var ya günay kim adam bulamadık diye aldığımız bir adam 40 yaşına gelmiş oynamıyor diye küsüyor gönlünü yapcaz diye kupa verip duruyoruz
Kimsenin Günayı savunduğu yok. Önümüzde 4 maç var öyle yada böyle bu takımla şampiyon olmak zorundayız. Sezon sonu hepsiyle hesaplaşılır.

ilk yarı felaketti takım küçümseme işinin hepsinde puan kaybettik kocaeli, konya. kendileri dev aynasında görüyor topçular.
Ben hocayi sorumlu tutarim. Ki takim bence oynanan oyundan memnun degil, keyif almadiklari cok belli. Cok detayli dusunmeye gerek yok.

Takim kucumseme degil, fiksturu cepte gormek mi demek lazim "hallederiz " rahat modu mu demek lazim bilmiyorum

Iceride var bir dert, sahaya net yansiyor.

Hocanin su macta en sahayla ilgilendigi kisim panik yaptigi kisim. Ben bunu kabul etmiyorum.

Günay kaleyi tutan iki topu içeri aldı, burada tek sorumlu Günay. Kimse kusura bakmasın. Amatör de yenilmeyecek goller yedi. Mert Hakan gibi amigolup yapacağı yer değil burası. Belliki kendini hazır tutamamış. Takım istediği kadar kötü olsun, Galatasaray'ın kalecisi böyle bir performans sergileyemez. Tek başına 2 bireysel hata ile verdi maçı. Islık olayı yanlıştı.
Birader bizde ıslık.yanlış diyoruz zaten.

Al şimdi ahmet kutucu denen keli ne yapıyorsan yap sayın buruk!
Ya iyi de biz hepimiz dedik ki hafta sonu derbide oynayacak kimseyi bu maçta oynatma.
Hatta Lemina ve Sane 11de diye kızanlar oldu maçtan önce.
Kutucu denen arkadaşı bu maçta, gençlerin yedeklerine karşı oynatmayacaksa ne zaman oynatacak başka?
Bence asıl sorun bu adamları oynaması değil, hazır olmaması.
Takım çalışmıyor, tatil üstüne tatil. Oyuncular bitik. İlk 11 oynayanlar da bitik yedekler de bitik.

şu maçta batuhan şen oynasa nolurdu mesela hiç oynamadı bu sezon heralde

Alakası yok.
Fizik olarak gayet iyiler. Sadece oyuncularında iş yok. Kazma hepsi. Yoksa ki mücadele olarak bizi beşe katlarlar.
yav renktaş feneri izlemesek inanacaz yav rezaletin dibiler normal ligde ilk 10 sıradalardı şuan heriflerin ittirildikleri maçları izlemesek bunuda yutturacaksınzı gs formunda bize yav. hoca kötü de takım kötü de ama şu leş feneride övmeyin yav.

fener-samsun-antalya-paşa
Son 6-7 haftadır oynadığımız oyunla şu maçların hepsinde puan kaybetme olasılığımız çok yüksek

Okan Buruk Gs'si iflas etti. Evet güzel, başarılı bir dönemdi ama bitti. Kabul edip önümüze bakacağız. Eğer OB devam ederse takımı aldığı yerde (13.sırada) bırakır ve öyle gider. Gerek yok buna. Takım tükenmiş, Osimhen ve Barış yoksa abartmıyorum ligde hiçbir takıma gol atamaz.

Belli ki 4 senenin yıpranmışlığı ve doygunluğu var, bu sezonun da yorgunluğu
Günay, Kutucu, Kaan, kesinlikle gitmeli. Toreira, Icardi ile artık vedalaşmalıyız.
Lan ve Boey zaten alınmamalı.
Daha genç, diri ve başarıya aç oyuncularla ilerleriz. Upgrade şart bize.

Hocam da yorulmuş sezon sonu yerine cesur ve alternatif fikir üretebilir bir hoca lazım.

Kaan icardi gibileri isliklamayinca güçleri günaya yetti olayin özeti bu

vay okanıma bak benim be yine tarih yazmış

Geri
Üst Alt