⚽ ZTK 25/26 Çeyrek Final | Galatasaray 0-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Nisan | ATV

Sana ve lemina hariç 9 rotasyon oyuncusu ile sahaya çıkmışsın ve Leminayı da çıkartıp İlkayı alıyorsun. Nasıl bir beklenti içine giriyorsunuz ki? İcardi ve Ahmed ile oynuyorsun. Zerre kadar umudum yoktu, umursamadım da. Bu gün kayıp mu kazanç mı derbi belirleyecek. Kazanırsak kayıp olmaz bugün, kaybedersek 2xkayıp olur.

Keske uzatmaya gitseydi( zaten oyuncular pek mucadele etmediydi. En azindan Osimhen 30 dakika daha oynardi. Pazar gunu 11 de baslamasi lazim.

Okan Buruk Gs'si iflas etti. Evet güzel, başarılı bir dönemdi ama bitti. Kabul edip önümüze bakacağız. Eğer OB devam ederse takımı aldığı yerde (13.sırada) bırakır ve öyle gider. Gerek yok buna. Takım tükenmiş, Osimhen ve Barış yoksa abartmıyorum ligde hiçbir takıma gol atamaz.

Naptı etti Barışın da etkisini bitirmeyi başardı

Ben hocayi sorumlu tutarim. Ki takim bence oynanan oyundan memnun degil, keyif almadiklari cok belli. Cok detayli dusunmeye gerek yok.

Takim kucumseme degil, fiksturu cepte gormek mi demek lazim "hallederiz " rahat modu mu demek lazim bilmiyorum

Iceride var bir dert, sahaya net yansiyor.

Hocanin su macta en sahayla ilgilendigi kisim panik yaptigi kisim. Ben bunu kabul etmiyorum.
hocada da var sıkıntı ama takım daha sıkıntılı, hocanın kocaeli maçı öncesi açıklamaları takımı ateşlemeyeydi ama öyle bir takım yok. dk işi belli oldu şl de iyi sonuçlar alındı saldı çoğu.

Ya iyi de biz hepimiz dedik ki hafta sonu derbide oynayacak kimseyi bu maçta oynatma.
Hatta Lemina ve Sane 11de diye kızanlar oldu maçtan önce.
Kutucu denen arkadaşı bu maçta, gençlerin yedeklerine karşı oynatmayacaksa ne zaman oynatacak başka?
Bence asıl sorun bu adamları oynaması değil, hazır olmaması.
Takım çalışmıyor, tatil üstüne tatil. Oyuncular bitik. İlk 11 oynayanlar da bitik yedekler de bitik.
Aslında aynı kişiye sitemde bulunuyoruz

Hiç üzülmedim desem yeridir bir şekilde lig şampiyonluğunu alıp bu sezonu bitirelim bence radikal değişimler lazım bu takımda hatta teknik kadroda. Osimhen'i de biraz olsun izlemek güzel geldi bir 10 dakikada olsa sahada tekrar forvet izleyebildik umarım Fener maçında full oynar. Koca sezonda sadece tutunulacak tek hedef kaldı o da lig şampiyonluğu, Son 4 maçta bunun için sahada savaşmayacak oyuncular bu takımda kalmamalı.

Son düzenleme:
Okan Buruk Gs'si iflas etti. Evet güzel, başarılı bir dönemdi ama bitti. Kabul edip önümüze bakacağız. Eğer OB devam ederse takımı aldığı yerde (13.sırada) bırakır ve öyle gider. Gerek yok buna. Takım tükenmiş, Osimhen ve Barış yoksa abartmıyorum ligde hiçbir takıma gol atamaz.
Oyunu çözüldü ama bunu kendisi hala algılayamıyor sanırım. Pep bile oyununda yıllardır değişim içinde, bu adam kendi planına aşık biri olup çıktı. Oyunda hiçbir yenilik yok, kademeli savunma yapan her takım bizi çok rahat marke ediyor

Birader bizde ıslık.yanlış diyoruz zaten.
Günay tek suçlu değil dedin sandım, ki diyede bilirsin bu senin düşüncendir saygı duyarız. Sadece çok sinirlendim, 2 top geldi ikisini içeri aldı. Altyapıdan bir kaleci koysan bundan kötü olmazdı, yazık günah. Kendisini hiç hazir tutmamış. Yine bir avrupa maçında hakemlerle didişip oyuna girmişti ve kornerden golü yedirmişti.

Liverpool'u içerde yendikten sonra takım sezonu kapattı. Ne lig ne kupa hak getire. Rakipler abuk sabuk puanlar kaybetmese bu sene bu motivasyonsuzlukla bitmişti.

Bir Osimhen vardı isyan eden. Tek umudum onun dönmüş olması kalan 4 maç için.

Bizim kepazelikler inşallah bu maçla son bulmuştur
Yoksa burdan şampiyonluk vererek kepazelikte master yapma ihtimalimiz de yok değil

Torreria gitsin deniyor da bugün gördük yine önemini yerini dolduramazsak seneye çok böyle maç görürüz yerini ne lemina ne sara ne İlkay doldurabilir

Kaan icardi gibileri isliklamayinca güçleri günaya yetti olayin özeti bu
Bence oyle degil, haftasonu derbi olmasa cok daha farkli tepkiler olurdu.

Gunaya patladi tribun.

28bin kisi gitmis, serin pis havada haftaici. Izledikleri sey bu.

Ciddiyim, derbi olmasa haftasonu daha fazla tepki vardi, hoca dahil.

Geri
Üst Alt