ZTK 25/26 Çeyrek Final | Konyaspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 21 Nisan | ATV

Ya yine aynı soruyu sorucam ama

Basketbolda Teniste hatta ayak voleybolunda bile insanlar o topu tıkır tıkır nereye isterse oraya gönderiyor

Ya 7 metre genişliğindeki bi kaleye şu mesafeden topu tutturamamak bence affedilir bir şey olmamalı izahı yok

Ben potanın dibinden potayı ıskalayarak turnikeye çıkan prof basketbolcu hatırlamıyorum

7 maçtır gol atamayan takımdan gol yedik bize istatistik mi dayanır
valla doğru diyosun da talisca burada prime zamanında bile derbilerde kayboluyordu diye hatırlıyorum önlem alması kolay diye biraz ona güveniyorum bu sefer valla yine bir şey gelip bizi bulmasın artık

valla doğru diyosun da talisca burada prime zamanında bile derbilerde kayboluyordu diye hatırlıyorum önlem alması kolay diye biraz ona güveniyorum bu sefer valla yine bir şey gelip bizi bulmasın artık

Biz eşektaşa bir kere Talisca'dan yediğimiiz golle yenilmiştik diye hatırlıyorum.

Formsuz futbolcuların şansı bize tutar.

Uzatmalara goturup yorulmamalari icin her an bir sey olabilir macta.

Hic sasirmam

Bak bunu cok yapiyorlar, korner vs yerken top disari dogru gidiyorsa hizli pres geliyor hemen.

Biz oralarda zayifiz

Ismail kara kara dusunuyor hakem ne yapabilir su vaziyette diye

Penatilara kalmasın ederson için moral olur

Fener lehine çaldığı faullerin yarısı faul değil. Bıktık şu Türk hakemlerinden harbiden.

Şunları çıkıp tek tek izlettirip gerizekalıya anlatır gibi anlatacaksın yerden kalkmıyorlar her topta kendini bırakmazsınız emek hırsızları sırf bu yüzden nasip olmuyor beterlik çöküyor.

Archie Brownun yaptigini Sallai yaptı sarı kart yedi , burda faul bile vermiyorlar

Geri
Üst Alt