ZTK 25/26 Çeyrek Final | Konyaspor 1-0 Fenerbahçe | MS | 21 Nisan | ATV

Var’a konan operasyon çocuğu ile hani olur ya yaralıyıcı bir faulle şikecilerden birinin görebileceği direkt kırmızı kartın da önüne geçilmiş oldu, onun bunun evlatları sizi

Ekran görüntüsü 2026-04-21 183915.webp

Konya 1.5 aydır maç kaybetmiyor baya formdalar. Normal şartlarda zorluk çıkarmaları lazım şikecilere bakalım ne olacak

Yine bir kırmızı ve penaltı verilir fener yorulmasın diye.

Var’a konan operasyon çocuğu ile hani olur ya yaralıyıcı bir faulle şikecilerden birinin görebileceği direkt kırmızı kartın da önüne geçilmiş oldu, onun bunun evlatları sizi

Trabzon’da Barış’ı oyundan atmak istiyordu. Bugün şikebahçesinin futbolcusu rakibin ayağını veya burnunu kıraa bile çağırmaz.
Ama halen bizim pısırık yönetimi savunanlar var. Haftasonu neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Taraftar sahaya bile inebilir. Zaten istedikleri odur. Maçı yarıda bırakıp şikecilere 3 puanı hediye etmek.

Bence Fb turlamalı

1. Fb derbisi öncesi aşırı fawori çıkmamızı istemiyorum
2. Son penaltı mevzusundan sonra Jk-Fb kawgası izlemek istiyorum. Ayrıca Fbnin jkyi eleyeceğini sanmıyorum
3. Fb jkyi elese bile finalde bizi yeneceğini sanmıyorum (forwette malum şahıs oynarsa fb çok rahat kazanır orası ayrı)

Finale biz değil de Ts falan çıkarsa anca alabilirler kupayı

Geri
Üst Alt