Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.010
- 14.682
- 2.828
fener 2. lige düşmüş de saat 13.30'da trt 3'ten spikersiz maçını izliyoruz gibi bi maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Israil Turkiye savasi basladi demekhem de 3 tane mi ne 10 saniye ara ile
Finale kalsalar ve biz onlari yensek daha hos olmaz mi?olsun ya niye tur atlasınlar niye sevinsinler
hiçbir maçı kazanamadan elenip gitsinler, üstüne biz yenelim, sonra başak şehir koysun.
evet ama gerek yok şurada elensinler defolup gitsinlerFinale kalsalar ve biz onlari yensek daha hos olmaz mi?
Haftasonu berabere biterse sunlari yenmeden sezon bitmesin istiyorum yaevet ama gerek yok şurada elensinler defolup gitsinler
Sakasi bile tatsiz ama Ali Koc " macimiz bombalaniyordu, bu taraftar, bu son kale durdurdu" falan der 20 seneIsrail Turkiye savasi basladi demek![]()
@Mehmet Mehmetoglu e sakat diyordun?Kramer i al 2.yarı Çılgın Dondurmacı...
Haftasonu berabere biterse sunlari yenmeden sezon bitmesin istiyorum ya![]()
O zaman penalti+kirmizi kart olur, olmaz.Keşke lig maçı olaydı şu maç
Haftasonu sokup cikarirsak sezon neredeyse bitiyor. Umarim artik su isi daha fazla uzatmayiz.Evet gönlümden geçen tabii ki sokup çıkaralım ama gerçekten de şu sezon çok yoruldum, şampiyonluk gelsin ve 4 sene hedefimize varalım istiyorum. Gerçekten FB'yi yenmişiz o olmuş bu olmuş gram umurumda değil.
Ligi alalım, mümkünse ZTK'yı da alalım, çifte kupa + ŞL'de son 16 ile çok güzel bir sezonu gerimizde bırakıp dünya kupası eğlencesine başlayalım istiyorum.