Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.138
- 21.066
- 1.848
Trabzonlular çok özgüvenli. Her istekleri olacak zannediyorlar, inş. Konyaspor kafalarına vurur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bunun mantigini anlamadimKonya alsın da Süper Kupa yarı finalinde Konya ile oynayak. Fb Ts ile oynasın
Ulan ikidir ligi biz alıyoz yine biz ts ile oynarsak fb de anadolu takımını rahat yenip bedava kupa alırsa sokarım böle işe
EWt öyle olmalıben bunun mantigini anlamadim
lig sampiyonu niye kupa sampiyonuyla yari finalde eslesiyor
bu ne bicim format
lig sampiyonuyla kupa sampiyonu eslesecekse finalde eslesmeliler?
mantiken dogrusu o degil mi
@Mehmet Mehmetoglu nu yanına almacta olacagım
Tam tersi olmuyor mu. Kupayi alan fenerle kaybeden bizimle değil miKonya alsın da Süper Kupa yarı finalinde Konya ile oynayak. Fb Ts ile oynasın
Ulan ikidir ligi biz alıyoz yine biz ts ile oynarsak fb de anadolu takımını rahat yenip bedava kupa alırsa sokarım böle işe
Evet. 20/27 Ağustos play-off oynayacak kupa galibi.Kupayı kazanan UEFA'ya direkt katılamıyor yani öyle mi?
Trabzon kazanırsa direkt katılacak diye üzülüyordum. Kazansalar bile gruplara kalamaz playoffta elenirler.Evet. 20/27 Ağustos play-off oynayacak kupa galibi.
Trabzon kazanırsa direkt katılacak diye üzülüyordum. Kazansalar bile gruplara kalamaz playoffta elenirler.
Avrupa'da gelenden geçenden tokat yiyecekler. Bakalım Trabzonlular seneye bu kadar rahat konuşabilecekler mi?Play-offlarda elenenler direkt Konferens Ligi gruplarına kalacaklar.