Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.138
- 21.066
- 1.848
Kazanır mıyız rekntaş? @Mehmet Mehmetoglu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derbiler şampiyonlukta çok belirleyici oluyor. Dolayısıyla şampiyonluk yarışına girebilecek yada sokulmaya çalışılıp ittirilen rakiplerimizin hafta içi maç yapmaları fena olmaz. Sakatlık, yorgunluk, mental problemler ve alınan olumsuz sonuçlar zorlar ligdeki başarılarını.Trabzonspor'un kazanması daha iyi olur play off'a gidip elenseler bile en kötü konferans liginde olurlar diğer ihtimalde daha fazla eleme oynayıp Avrupa'dan elenirlerse tek kulvarda yine iyi bir kadroya sahip olacaklar en azından Avrupa'da oynarlarsa şartlar eşit olur.
Tahminim Antalya küme düştüğü için şehirde dolaşmalarına izin vermiyorlar herhangi bir istemeyen olay olmasın diyeSacmalik, biraksinlar eanaf para kazansin yav
valla zor ya, Fatih Tekke olmasaydi kazanirdik derdim de Trabzonun daha motive ve daha guclu oldugunu dusunuyorum dolaysiyla favoriyiz diyemiyorum maalesef ama insallah kazanirizKazanır mıyız rekntaş? @Mehmet Mehmetoglu
Baya sacma geliyor bana ya ne bileyim. O holiganlik ve ruh hastalaginda maks 15 kisi var midir antalyada yani.Tahminim Antalya küme düştüğü için şehirde dolaşmalarına izin vermiyorlar herhangi bir istemeyen olay olmasın diye
Evet ama maç sonu nolucak,hele kupayı TS alırsa,hoş onlar memleketinde başkalarının kutlamasına engel oluyorlar .Tahminim Antalya küme düştüğü için şehirde dolaşmalarına izin vermiyorlar herhangi bir istemeyen olay olmasın diye