Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.329
- 10.218
- 1.088
Konyaspor Gençlerbirliği finali.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru eğer kazanırlarsa yarı finalde onlarla karşılaşıyoruz fenerde trabzonla karşılaşıyor.Konya ile supekupa kadrosu yapalim.
Ben de bilmiyordum, şampiyonlar ligi var mı diye bakarken gördüm.İnanılmaz bir kulüp ya, keşke gerçekten rakibimiz olsa. Gerçekten eğlenirdik. Ben bugün maç olduğunu bile bilmiyordum.
Trabzonlularda yarın Fatih Tekke'ye saldırırlar.Konyaspor Gençlerbirliği finali.

gençlerin kupayı alıp ligden düşüp avrupa ligine gitmesiKonyaspor Gençlerbirliği finali.
gençlerin kupayı alıp ligden düşüp avrupa ligine gitmesi
ts başkanına kalsa herkesi satar taraftarları sıkıntılıKonyaspor şimdiden hak etti kupayı. Finalde rakipleri kim olursa olsun, gönlüm onlardan yana. Hele o hırt TS başkanı sevinsin istemem.
Laaaan bırakJdjsndjejdjsjdnxnndbxbdbxbd
Nasil ya, o sacma formattan vazgecmemisler miydi? Hala ayni mi?Doğru eğer kazanırlarsa yarı finalde onlarla karşılaşıyoruz fenerde trabzonla karşılaşıyor.
Yok halen devam ediyor eğer Konya alırsaNasil ya, o sacma formattan vazgecmemisler miydi? Hala ayni mi?
Doğru eğer kazanırlarsa yarı finalde onlarla karşılaşıyoruz fenerde trabzonla karşılaşıyor.