ZTK | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK | Beşiktaş 2-0 Trabzonspor | İlk Yarı | TRT 1

1. Yedek takimla oynuyor trabzon

2. Senol günes zaten daha önce aciklama yapmis.. bizim icin önemli olan fener maci diye...

Besiktas kötü takim demiyorum ama Trabzon ideal 11 le ciksa böyle ezilmezdi diye düsünüyorum... sizce ?

Su Onur'a birtek biz gol atamadik.

Golleri kim attı?

Keita Q7'yi donunda sallardı ah ulan ah.Rijkaard'ın isteği olsa Guti de bizdeydi.

hem guti hem gio dos santos...simdi bizde döktürüyorduk...tas gibi takimlar cikardik arena'ya...

adnanlar sagolsun ne kaleco var, ne defans var, ne orta saha var, ne forvet var...yalan mi ???

Beşiktaş iyi takım ama şunu belirtelim Cüneyt de adam gibi maç yönetmiyor.Q7 sarı kartını es geçti bile bile.Çok kolay çalıyor bjk ye düdük.

bizim ufuk yemisti, bizde her sut gol anasini satayim...

Simao deyin suna ne Sabrosasi

Onur içinden ''hoca o kadar yedek oyuncu oynattın benim yerime de Tolga'yı oynatsaydın ya'' diyodur kesin..

Önemli olan yenmek gibi şeyler değil. Bekler sürekli hücumun içindeler, aynı şekilde çok hareketli oynuyorlar,kesinlikle geriye oynamak gibi bir düşünceleri de yok, Beşiktaş'ın. Şu anda hucümda bu elemanların dışında futbolcualrı kalmadı,sakatlık sorunu zorlayabilir. Bunun dışında ligin çok üzerinde oynuyorlar.

Ben biraz İtalyan ekolü severim. O açıdan bunlar çok umurumda değil. Doğru düzgün adamlarda kitler, arkasına gönderdiğin toplarla da yenersin BJK'yi. İBB güzel bir örnektir bu konuda. Sonra gardları düşer, oyuna da hükmedersin. Biz de geçtiğimiz yıllarda yaptık bunu. Lincoln-Arda-Kewell-Baros hiç de kötü değildi. Ayhan şimdiki halinin çok üstündeydi. Topal şimdi Valencia'da. Ama istenilen şeyler olmadı.

Neyse bakalım...

yedek kadro ile cıkmış bu kupaya önem vermeyen trabzon karşısında bejekeyi bu kadar övmeniz inanılır gibi değil

Glowacki o kadar kötümüydü ki onu kenara aldı.Sezer'i falan çıkarması lazım.

tek kale maç . Ben sessiz izlediğim için anlamamamıştım Trabzon'un yedek olduğunu :D Neyse izlesem gözlerime yarar ama aynı zamanda biz niye böyle oynayamıyoruz da diyorum :D

Birde bu takımın bu kadar rahat oynamasının en buyuk sebebi Guti dir.

Bu maçtan sonra millet susmaz..Bjklilerde iyi gaza geldi..Brozek'ide maşallah herkez geçiyor.İstanbul belediye inşallah havaalrını alır.17'de 17 diye diye bir tarafları kalktı.

Harbiden Cuneyt yaladikca yaliyor.

Geri
Üst Alt