ZTK | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK | Beşiktaş 2-0 Trabzonspor | İlk Yarı | TRT 1

Trabzonspor neden bu kadroyla cikti ki? Jaja, Umut, Burak, Cale, Serkan Balci, Selcuk Inan, Colman, Egemen, Engin Baytar yok.

Bjk geride sadece toramanı bırakıyor,ersan bile hucumda.Azıcık futboldan anlayan biri bjk nın 2-3 maç sonra patlayacağını bilir.

Takımın başında Gheorghe Hagi varsa ben umutsuz konuşmam arkadaş.Şu bu bana beş atar diyemem.Adnanlara rağmen destek olmak boynumuzun borcu.

3-4 hafta sonra burdaki görüşlerin çoğu değişir.Bol bolda alıntı yaparız buradan.

Kaliteli topçular var amennah,göze hoş futbol oynuyorlar onada amennah,ama daha 2 maç oynandı be arkadaş,

Çok kötü bir Bucaspor ve yedek ağırlıklı Trabzonspor.Bismillah diyelim lütfen, ne oldu hemen yok uzay takmı yok bilmem ne takımı.

Bizim Rijkaardla ilk maclarimizi hatirlayin... 7'de 7 yapmistik ve gelene gidene 3-4 atiyorduk.. Sonra bi kazayla eskisehire berabere kaldik sonra birdaha belimizi dogrultamadik...

Simdik ne alaka diyen olursa harbiden yuh yani :)

Unutmayın Hagi döneminde Fenerbahçe'ye 5 atmıştık. Beşiktaş gelsin 5 yiyeriz diyenler biz 5 atınca görüşürüz.

Şenol Güneş,G.Antep Belediye'nin galip geleceğini düşünmüyordu bence.

Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamasın.Saçma sapan yorumlar okumayalım şu maç topicinde !

Abuksubuk yorumlar olursa sorgularız. Bu en normal şey ve hakkımızdır. Asıl soruna böyle yaklaşmanız yanlıştır.

galatasarayaı beğenmeyen varsa gitsin 8jkyi tutsun

Takımın başında Gheorghe Hagi varsa ben umutsuz konuşmam arkadaş.Şu bu bana beş atar diyemem.Adnanlara rağmen destek olmak boynumuzun borcu.

Eskiden bir çok konuda zıt düştüğüm insanın benimle aynı görüşte olması beni mutlu etti.

Rijkaard'a dayandığınız kadar Hagi'ye de dayanın.

Takım iyi yolda.

trabzon asla sampyion olamaz bu sezon...bu maca yedekler ile ciktiklari icin demiyorum ama umut gibi bir forvet ile asla ve asla sampyion olamazsin...o sakatlanirsa zaten brozek'ten bir cacik olmaz...tamamen fossss..

Neyini abartiyosunuz Besiktasin,Trabzonun sahadaki kadrosunu gormuyormusunuz da konusuyorsunuz.Ona ragmen kac kere pozisyon olacakken Alanzinho denen zibidi pas atmadi .Bize sokmez ,aliriz ifadelerini kafayi yormayin.

Trabzonda pas yapamıyor,Ortasahada ayağa iyi paslar yapsa çok rahat pozisyona girecek,Bir Musa Aydın tek başına neler yaptı.Trabzon hızlı çıksa Bjk arkası hep boş kalıyor.Şenol güneşde hata baya bir abartmış kadro seçiminde.İnşallah antep yenilmezde bala mala gruptan çıkmazlar..

İlkonbirden;

Selçuk,Colman,Engin,Serkan,Umut yok.

Sol kanattaki brozek bjk'ye çalışıyor..Her gelen geçiyor.

trabzon asla sampyion olamaz bu sezon...bu maca yedekler ile ciktiklari icin demiyorum ama umut gibi bir forvet ile asla ve asla sampyion olamazsin...o sakatlanirsa zaten brozek'ten bir cacik olmaz...tamamen fossss..

jaja var.mehmet var burak iyi bir oyuncu

ben beyeniyorum umutu

Fenerbahçe de 5 atıyordu bize değil mi arkadaşlar :)

[video=youtube;zOQn299IkeE]https://www.youtube.com/watch?v=zOQn299IkeE[/video]

[video=youtube;aFclMag0fsI]https://www.youtube.com/watch?v=aFclMag0fsI[/video]

Geri
Üst Alt