ZTK | Beşiktaş 2-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: ZTK | Beşiktaş 2-0 Trabzonspor | İlk Yarı | TRT 1

Of of!

Bjk iki transferle Barcelona olmus birilerinin gozunde. Makine gibi isliyormus falan. Kupa maci bu. Kimsenin sagi solu belli olmaz. Yeni Malatya gibi bir takim bile fb'yi yeniyor bu kupada. Ligde belli olur kimin ne yapacagi.

Amerika'da bir soylem vardir.

"Ofans maclar, defans sampiyonluklar kazandirir"

Baros'lu, Arda'li, Kewell'li, Keita'li kadromuz bize sampiyonluk kazandirmadi.

Q7'e, Almeida'ya fazla kanmayin derim

Bu brozekler 1. sınıf kereste galiba mustafa sarpla takas yapılabilir

Ya Trabzonspor bunlarin havasini alirdi yedek Takimla cikmasaydi, ama demek Fenerbahceyi daha cok önemsiyorlar.genede onur meselesi azcikta..

Lincoln, Alex gibi adamlar Besiktasin aklini alir.

Kardesim adamlarin yüzüne bile bakmadigi oyunculari oynatiyor Trabzonspor. Bu Trabzonspor´u yeniyorlar diye ne bu afra tafra ya? Gercek Trabzonspor bu Besiktas´la top diye oynardi. Ama onlarda hakli. Lig daha önemli onlar icin. Yillar sonra bir firsat gecmis ellerinle, kullanmak istiyorlar. Besiktas iyi bir takim ama asla cekinmiyorum. Trabzonspor´un da onlardan daha iyi bir takim oldugunu düsünüyorum. Lig macinda görürsünüz

Ben Galatasaray taraftarından önce bir FUTBOL taraftarıyım. Güzel futbol oynayan takıma saygı gösterir izlerim. Benim takımım 10 senedir bana bunu sunamıyor, 3 yıldır futboldan soğutuyor. Hala Keita Lincoln diyenler var. Simao, Quaresma, ile bir mi bu adamlar ya elinizi vicdanınıza koyun. Adamlarda Fernandes,Ernst,Necip yedek orta saha adamları. Bize gelse direk 11 oynarlar. Kıskançlık yapmayın oturun izleyin, zevk alın futboldan. Körü körüne bağlanmayın bazı şeylere.

Simago,Guti,Almeida,Ersan hakkaten iyi adamlar ve güzel oynuyorlar ama şu bu bize beş atar muhabbeti yapmayın, adamı dinden imandan çıkarmayın ayıp.

Of of!

Bjk iki transferle Barcelona olmus birilerinin gozunde. Makine gibi isliyormus falan. Kupa maci bu. Kimsenin sagi solu belli olmaz. Yeni Malatya gibi bir takim bile fb'yi yeniyor bu kupada. Ligde belli olur kimin ne yapacagi.

Anlamak istemeyen anlamaz :D

Bu yorumlar bana yabancı gelmiyor,durun hatırladım;

Hocası kovulmuş,futbolcuları ihanetle suçlanan,taraftarı yandaşlıkla suçlanan Galatasaray ligde iyi giden Fenerbahçe ile Saraçoğlunda karşılaşacak.5 yeriz, bilmem kaç yeriz muhabbetini hatırladım birden.

Ben Galatasaray taraftarından önce bir FUTBOL taraftarıyım. Güzel futbol oynayan takıma saygı gösterir izlerim. Benim takımım 10 senedir bana bunu sunamıyor, 3 yıldır futboldan soğutuyor. Hala Keita Lincoln diyenler var. Simao, Quaresma, ile bir mi bu adamlar ya elinizi vicdanınıza koyun. Adamlarda Fernandes,Ernst,Necip yedek orta saha adamları. Bize gelse direk 11 oynarlar. Kıskançlık yapmayın oturun izleyin, zevk alın futboldan. Körü körüne bağlanmayın bazı şeylere.

Benim takımım başarılı olsun isterse Catenaccio olsun ben katlanırım.

İnşallah karşımıza çıkar Beşiktaş da alırız şunların havasını.

ne ara 2-0 oldu be :D

Cok bos beles adam mevcut su forumda,yok bes atarlar , yok dagitirlar.Susam sokagi sanki,kolaydi oyle.Konusurlar konusurlar her seferinde bu tipler aksi oluncada hic bir sey olammis gibi gelir gene yorumlarina devam edrler.Cok rastladik bugune kadar,bunlar hepte ayni tipler .Insanda biraz utanma olur yahu.

Of of!

Katılmıyorum. Beşiktaşın kadrosu çok dengeli bir kadro şu anda.Biraz daha zamana ihtiyacları var. Kötü oyuncuları yok hiç bir bölgede.

Bu yorumlar bana yabancı gelmiyor,durun hatırladım;

Hocası kovulmuş,futbolcuları ihanetle suçlanan,taraftarı yandaşlıkla suçlanan Galatasaray ligde iyi giden Fenerbahçe ile Saraçoğlunda karşılaşacak.5 yeriz, bilmem kaç yeriz muhabbetini hatırladım birden.

Aynen ben de onu dedim.

Ben Sivas maçından sonra umutluyum kardeşim

En azından o isteği o coşkuyu gördüm kalitemiz eksik denilse de.

Ortasahaya yapılacak kaliteli bir transfer sorunların büyüğünü çözer gibi Galatasarayımda.

Beşiktaştan bir cacık olmaz ahanda yazdım buraya.Trabzon korkak oynuyo bugün.Beşiktaş haftasonu ibb den puan kaybeder,Uefa'da ilk turda ezerler.Çok büyütmüş medya sayesinde insanlar. :)

Geri
Üst Alt