ZTK Ç. F. İlk Maç | Beşiktaş 5-0 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor | 2 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Ç. F. İlk Maç | Beşiktaş 4-0 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor | 2 Şubat | İkinci Ya

Quaresma. 5-0

Cevap: ZTK Ç. F. İlk Maç | Beşiktaş 4-0 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor | 2 Şubat | İkinci Ya

5-0 Quaresma

Cevap: ZTK Ç. F. İlk Maç | Beşiktaş 5-0 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor | 2 Şubat | İkinci Ya

Quaresma serbest vuruştan attı.

Cevap: ZTK Ç. F. İlk Maç | Beşiktaş 5-0 Gaziantep B.Ş. Bld.Spor | 2 Şubat | İkinci Ya

Antep Bld.'yenin yerinde olsam, soyunma odasına giderim. 3-0 hükmen olurum. Diğer maça azda olsa umut bağlarım. :asd:

Antep Bld.'yenin yerinde olsam, soyunma odasına giderim. 3-0 hükmen olurum. Diğer maça azda olsa umut bağlarım. :asd:

Öyle yapsalar bile 5-0 hükmen yenik sayılırlar. :D

Ben bile kurtarırdım o vuruşu.Hem yavaş hemde top içe doğru falso almış,yinede kurtaramadı :o

Bunlar ancak garibim Bucaya Gbb 5 atarlar

2 forvetle çıkarsan belediye sonucuna katlanırsın.

fakat adamlarda su var 5-0 ondeler hala saldiriyorlar ne rolantiye almak var nede oyunu yavaslatmak taktir edilicek durum :( bizde devamli yan pas geriye pas kaleiceye pas ah ulan ahh orta sahaya iki yonlu bir adam almayipta bizi BAM a mahkum birakan yonetim, ne diyim size:(

Erdoğan Arıkan Beşiktaşlı herhalde..

Spiker,rakibin Gaziantepbelediyespor olduğunu unutarak konuşuyor :)

fakat adamlarda su var 5-0 ondeler hala saldiriyorlar ne rolantiye almak var nede oyunu yavaslatmak taktir edilicek durum :( bizde devamli yan pas geriye pas kaleiceye pas ah ulan ahh orta sahaya iki yonlu bir adam almayipta bizi BAM a mahkum birakan yonetim, ne diyim size:(

Üç büyüklerin en kötüsü biziz zaten.

maç 5-0 iken,hükmen bile olsa sonuç 5-0 yazılır

Ne abartılar bu galibiyeti şimdi.

Guti,Fernandes,Necip,Ernst,Aurelio...Yani ileriyi doldururken orta sahayı boşlamadılar...

Birde şu Hilbertle dalga geçerler,topçu falan olmadığını söylerler futbol ulemaları..İsimsiz ya....Futbol bilgisinin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir futbolcu..

Adnanların tüm yönetimsel fiyaskolarını geçtim şu Beşiktaşın orta sahasına bakıp utanmaları gerek...

Guti,Fernandes,Necip,Ernst,Aurelio...Yani ileriyi doldururken orta sahayı boşlamadılar...

Birde şu Hilbertle dalga geçerler,topçu falan olmadığını söylerler futbol ulemaları..İsimsiz ya....Futbol bilgisinin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir futbolcu..

Adnanların tüm yönetimsel fiyaskolarını geçtim şu Beşiktaşın orta sahasına bakıp utanmaları gerek...

Beşiktaş'ın kıskanılacak bir yeri varsa, o da orta sahası. :)

Bu takımda Ernst gibi bir futbolcu yedek kalıyor..

Beşiktaş'ın kıskanılacak bir yeri varsa, o da orta sahası. :)

Bu takımda Ernst gibi bir futbolcu yedek kalıyor..

Bizdede Ayhan,Barış ve Sarp'tan, en kötü ihtimal ikisi banko oynuyor.

Geri
Üst Alt