ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

takımdan artık tamamen umudu kestim

sadece 2 kere kaleye gidebildik koca maçta

ben 10 yıldır bilinçli bi şekilde takip ediyorum Galatasarayı ve hiç bu kadar kötü görmedim takımı(sadece bu maç değil bu sezon kötü)

kaleciyi ilk maçtan eleştirmemek lazım ama çok iyi olmadığı belli

defansımız resmen kevgir gibi

ortasahamızla forvetimiz içiçe geçmiş kim napar belli değil

forvet diye alınan oyuncu ortasahada

kanat oyuncusu forvette oynuyo

defans ön libero, ön libero defansta oynuyo

teknik direktörümüzün fantezileri çok ilginç gerçekten

+

emre çolak oyun kurucu gibi bişe ne zaman görsem kanatta oynuyo

kazım kanat oyuncusu forvette oynuyo

pino kanat o da forvet oynuyo

hakan baltayı oyun kurucu olarak oynatmıştı onu da unutmadık

hagi sen sihirbazmısın el mago musun oz büyücüsümüsün

oyun kurucu yıldız oyuncu sol kanat oynatılıp beğenilmeyip

bi de üstüne "bu bi insan gülüyo ve sakız çiğniyo" denip afaroz ediliyo

takımda kimse ne yapması gerektiğini bilmiyo

tamamen gelişigüzel bir futbol oynuyoruz

top hep rakibimizde

ne zaman Galatasaray maçı dışında bi maç izlersem başka bir spor izliyomuşum izlenimine kapılıyorum

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Arkadaş şu taraftar dedğin nasıl bişeydir arkadaş bi kaçgün önce neil ön libero Cana stoper oynasın demiyormuydu?Şimdi ne değişti ben söyleyimmi?Yenildik ya.Düşene bi tekmede sen vur heyyy büyük taraftar.

Selam arkadaşlar. Rica etsem özelden maçın geniş özeti olan bir link atarmısınız?

Futbol_5 Galatasaray1905

Abdullah Avcı elindeki kısıtlı kadroyla TOTAL futbol oynatırkenHagi futbolu hala 90lı yılların futbolu olarak görüyor ve oynatmaya çalışıyor

Bu karamsarlık ne böyle? Ben turu geçeceğimizi düşünüyorum. Birçok oyuncu birbiriyle daha önce oynamamasına hiç rağmen, özellikle Kazım'ın golünden sonra oldukça iyi oynamaya başladık. Karşımızdaki takım çok iyiydi gerçekten. Gaziantep mükemmel oynadı bugün. Maçı biz kaybetmedik,onlar aldılar. Popov, Cenk, Wagner... Özellikle Cenk'i çok beğendim.

Yeni transferlerin takıma uyum sağlamasıyla, Arda ve Pino gibi sakat oyuncular iyileşmesiyle gittikçe daha iyi oynamaya başlarız. TT Arenada oynayacağımız bütün maçları kazanmanın çok zor olmadığını düşünüyorum ben.

Bugün Neill'in oyun zekasına bir kez daha hayran kaldım. Stancu iyi oynadı ve mükemmel bir gol attı. Takıma henüz uyum sağlayamayan ve ilk yarı oldukça kötü bir performans sergileyen Yekta'nın yerine giren Sarp bile göze batmadı. Kewell iyi oynadı ve ilk golde payı çok büyük. Zapata 3 gol yemesine rağmen iyi bir kaleci olduğunu belli etti. Belki Ufuk'un berbat performansında sonra gözümüze iyi gelmiş olabilir. Ama defansla iletişimi, topu oyuna sokuşu,pozisyon alması,toplara çıkışı güven veriyordu.

Rövanş maçında seyircinin de desteğiyle bu çok iyi oynayan Gaziantep'i eleyebileceğimize inanıyorum ben..

Sadece protesto amacli 1800 mail yollasak kulübe.

Yönetim Istifa

Imza: Onur Yilmaz

Herkes böyle adini yazsin yollasin. Bende ne yapacagimi sasirdim anasini satayim :D

oysa ne güzel başlamıştı her şey bam ın kadroda olmadığını gördüğümüz anda...

Arkadaş şu taraftar dedğin nasıl bişeydir arkadaş bi kaçgün önce neil ön libero Cana stoper oynasın demiyormuydu?Şimdi ne değişti ben söyleyimmi?Yenildik ya.Düşene bi tekmede sen vur heyyy büyük taraftar.

Cana ve Neill stoper oynamalılar. Önlibero da alsalardı. Bana ne bu saatten sonra. Ayhan olsun aq.

Cana aşığı olan arkadaşlar doğruları göremiyor sanırım.

Benim ona karşı ne sempatim ne de antipatim var.

Lorik Cana'yı o teknikle bizim amatör takımın hocası almaz takıma kusura bakmayın.

Aranızdaki futbol bilginleri (!) beni eleştirebilir fakat doğruları konuşmak lazım.

Cana'nın savaşçı olması yeterli değildir.Futbol bu sonuçta savaşa falan gitmiyoruz.

Quaresma ne yapar BALTA´yi?

Beşiktaş macına kadar yaşayamaz ki o ölecek , yoğun bakımdaki yaşlı diyalize bağlı bir hastadan ne farkı vardı ? Tam önünde oynuyo Hagi haftaya o balta ilk 11 cıksın bu takımı para verip izlemem ne stadına giderim ne formasını alırım zarar olackasa LİG tv mide kapatırım valla . daha neler yapabilirm arkadaşlar nasıl zarar verebiliriz yuhalarsak akılları basına gelir 2 mac kazanıp sezon sonuna kadar eziyet , en iyisi tam destek :) TARAFTARI şizofrene bağladınız Alllahınızdan bulun :)

Quaresma ne yapar BALTA´yi?

Beşiktaş macına kadar yaşayamaz ki o ölecek , yoğun bakımdaki yaşlı diyalize bağlı bir hastadan ne farkı vardı ? Tam önünde oynuyo Hagi haftaya o balta ilk 11 cıksın bu takımı para verip izlemem ne stadına giderim ne formasını alırım zarar olackasa LİG tv mide kapatırım valla . daha neler yapabilirm arkadaşlar nasıl zarar verebiliriz yuhalarsak akılları basına gelir 2 mac kazanıp sezon sonuna kadar eziyet , en iyisi tam destek :) TARAFTARI şizofrene bağladınız Alllahınızdan bulun :)

ben demiyordum neill yerinde oynasın! ve cana yı geldiğinden beri beğenmiyorum..

Futbol_5 Galatasaray1905

Abdullah Avcı elindeki kısıtlı kadroyla TOTAL futbol oynatırkenHagi futbolu hala 90lı yılların futbolu olarak görüyor ve oynatmaya çalışıyor

haginin aldırdığı adamlar iyi ama bu adamın futbol görüşü romanya dışına çıkamamıştır.hadi stancu culio iyi anladımda sene sonu transfer için düşündüğü adam bicfalvi denilen çoçuk yaa :D

kardeşim cana'nın yeri orta sahadır, dikkat ettiysen hiç bir hava topuna hakim değil hiç bir maçta, ya adama veriyor topları yada faul yapıyor. Cana'nın defansta oynamasının sebebi bu maçta neil'in takımdaki en iyi pasör oluşu ve stoperde oynayabilcek başka futbolcu olmayışıdır.

Cana aşığı olan arkadaşlar doğruları göremiyor sanırım.

Benim ona karşı ne sempatim ne de antipatim var.

Lorik Cana'yı o teknikle bizim amatör takımın hocası almaz takıma kusura bakmayın.

Aranızdaki futbol bilginleri (!) beni eleştirebilir fakat doğruları konuşmak lazım.

Cana'nın savaşçı olması yeterli değildir.Futbol bu sonuçta savaşa falan gitmiyoruz.

abi kusura bakma ama baham ın oynadığı takımda cana oynar.

sağ ve sol beki ölü bir takımın stoperleri ne yapsın

haginin aldırdığı adamlar iyi ama bu adamın futbol görüşü romanya dışına çıkamamıştır.hadi stancu culio iyi anladımda sene sonu transfer için düşündüğü adam bicfalvi denilen çoçuk yaa :D hagi kesinlikle büyük galatasarayımızın t.d değildir.

averaj takimi olduk yeminle... :D

gercekten trajikomik...iyice tirlatmaya basladim...ne zaman bitecek tanrim bu azaaaaaaaaaaaaaaaaaaap...yarini olmayan günlere kaldimm...

ama bir fenerbahçede başarılı oldu onun dışında gittiği her takımda hayal kırıklığı yaptı

eses maçına geçelim yahu

protesto edicek miyiz.ediceksek gidicem.bir şekilde tepki göstermek istiyor bunyem artık kaldırmıyor isyanlarda :)

organiza bi protesto lazım bide.adnan loverslarla tartışmayalım bide tribünde

Geri
Üst Alt