ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

ya ben burdaki yorumlara şaşırıyorum.. taraftarlığı bilmeyen çok adam var burda.. yok zapatayla ufuğun farkı yokmuş.. aydın kötüymüş bilmem neymiş.. takım iyi yolda arkadaş.. bu işler bi günde olmuyo siz böle yapınca hiç olmuyo.. artık biraz destek.. gördünü golleri işte adam kontrol ediyo tak vuruyo gol buna bişey yapamassın.. ama hep böle olmayacak.. bu turuda geçecez seneyede yarışın her türlü içindeyiz..

Sakin ol.. büyük puntolarlada yazma.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

5 i teyet geçti hamdolsun

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

sabride bir kac mactir vasatin altinda performans gosteriyo, Ankaragucunun bizi 4-2 yendigi macti yalnis hatirlamiyosam Frank rijkaardin gorevine o mactan sonra son verilmisdi. O maca bidaha bakin, sabri ve ayhanin resmen maci sattigini gorursunuz, sabri bugunde ne b.k oldugunu birdaha gosterdi.

arti hagi neill ile ne yapmaya calistigini biri bana anlatsin, canayi stoper diyemi aldik biz? Ozaman neill ne ayak? Takimin bir 10 numaraya ihtiyaci varken ve misimovicten yararlanmiyosan inatla, bence kendi kuyusunu kendi kazdi hagi.

Galatasaraydan bundan daha ust duzey bir futbol beklemeyin, sakatlar diyodunuz onlarda geldi ve gorduk sonuc ortada

Servet bitti sıra Sabri ye mi geldi arkadaşım. Yapmayın lütfen kötü oynadı deyin ama maç sattı lafı yakışmaz bize!

Eğer hata yapmak maç satmaksa bugün takımı Cana sattı bana göre de!

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Cenk-Popov...Bizimkiler çuval...Biz bu Cenk i bile alamadık komisyon olmuyor diye..

Hakem takdir haklarını özellikle 2. yarı rakipten yana kullandı.Her maç doğranıyoruz ama takım kötü olunca haliyle konuşulamıyor.Buna rağmen maçı veren yine Hagi'dir.Kendisine saygım sonsuz ama asla bu takıma hoca olamaz.Neill-Cana-Stancu-Kewell yerlerinde oynasa illa ki daha fazla katkı verirlerdi.Oyuncu değişikliklerini ise yorumlama gereği dahi duymuyorum.

ne alaka ya adamların buz gibi penaltılarını vermedi, ofsayttan verilmeyen gol kararları doğru ama ya es geçseydi bursa maçı gibi ? 6 lık oluyorduk az daha

Beyler acı ama Hagi oyunun içine etti. Takım değişikliklerden sonra resmen durdu.

bu takımdan utanıyorum. G.Antep maçı sonuna kadar haketti. tipik bir Anadolu takımı olmuşuz. Yazıklar olsun şu orta saha bas bas bagırıyor transfer diye bizim kabiliyetsiz beceriksiz aciz yönetim bunu görmüyor. Hagi dünyanın en kötü antrenörü oldugunu bir kez daha kanıtladı.

Hakem takdir haklarını özellikle 2. yarı rakipten yana kullandı.Her maç doğranıyoruz ama takım kötü olunca haliyle konuşulamıyor.Buna rağmen maçı veren yine Hagi'dir.Kendisine saygım sonsuz ama asla bu takıma hoca olamaz.Neill-Cana-Stancu-Kewell yerlerinde oynasa illa ki daha fazla katkı verirlerdi.Oyuncu değişikliklerini ise yorumlama gereği dahi duymuyorum.

ne alaka ya adamların buz gibi penaltılarını vermedi, ofsayttan verilmeyen gol kararları doğru ama ya es geçseydi bursa maçı gibi ? 6 lık oluyorduk az daha

Macin en kotu adami Hakan Balta, haftalar gectikce berbatlasiyor, topun 1 km arkasindan kosuyor. Dikkat ederseniz hep sag kanattan geldiler, ilk golde Hakan Baltanin buyuk hatasi var. Neill bence orta saha degil, alisik degil orada oynamaya 90 dakika kaldiramaz. Bu takima hala o bolgede oynayacak adama ihtiyac var.

Bizim takimda taktik diye bir sey yok, organizasyon yok, oyunu kuracak adam eksikligi var. Culio dedigim gibi biraz fazla calim deniyor daha basit oynamasi lazim. Kewell'in oyuna sonradan girmesi daha iyi olurdu. Bu takim daha fazla beraber oynadikca iyi olacak ama bazi oyuncular hala Galatasarayda oynayacak kapasitede degil.

Yekta bence pas oynunda oynayacak futbolcu degil, pas siddetini iyi ayarlayamiyor, iyi bir kontratak oyuncusu olabilir ama su an icin ilk 11de oynayacak oyuncu degil bana gore. Mustafa Sarp asisti disinca oyunda oldugunu bilmiyordum.

arkadaslar Galatasaray sadece futbol degil :) bayan voleybol takimi da 3-2 yenilmis :)

Cok guzel 11'le cikmisti Hagi maca, ama malesef. Iyi oynayan takimin icine nasil edilir cok guzel gosterdi Hagi. Hadi Mustafa Sarp'i anladim, arkadaslari bir turlu varligini hissettirmez dedim ama, Aydin girince beklediklerim oldu malesef. Ayrica alamadigimiz bir hucumcuyu Anadolu takimi almasi ve o hucumcunun bize 2 gol atmasi ne aci. Bu arada Zapata'nin Ufuk'tan farki varmis. Ufuk hic degilse kenarlara vurulan toplari kurtarabiliyordu.

cana,servet,balta,aydın.sarp bunlar bu takımın oyuncusu değiller olamazlar..kesinlikleee!!! bu arada yeni kalecimizde de artı bişey göremedim artan tek şey yediğimiz gol sayısı.. vaaah ki vaah Galatasarayıma kupa mupa alamaz bu takım..

Gaziantepspor bizden çok daha oturmuş, formda bir takım. Popov, Vagner, Cenk, Murat, Dany gibi kaliteli futbolcuları var. Bizim futbolcuların ise yarısı formsuz, diğer yarısı ise uyum sorunu çekiyor.

Cana felaket,Balta rezil,yekta kötü,neill vasat,kewell vasat,kazım vasat,sabri kötü anca bu kadar olur.

cana-neill hamlesi tam anlamıyla felaketle sonuçlandı.neill aynı pas alışverişini stoperken de yapıyordu,Cana ekstra kötüydü bugün.oyuncuyu esas mevkisi dışında 1-2 maç oynatırsın,sürekli hale getirirsen defolar ortaya çıkar.Bunu daha önce yerinde oynatılmayan ali turan,pino,keita vs.bir çok oyuncuda gördük.Gerçi bugün dediğim gibi ekstra kötüydü,üstüne birde stoperde olması bitirdi bizi.

Tüm bunlara rağmen uzun süre sonra gelicek için umutlandığımı söyleyebilirim.Baros döndü inşallah,Arda ve çağlar döndüğünde(biliyorum sürekli sakatlar ama elbet dönücekler inanıyorum) eli yüzü düzgün bir takım olucaz.

Hagi içine ediyor takımın her geçen gün.. yeter ulan yeter şu adamların yerleriyle oynama hastalığından vazgeç artık yeeeeetttteeeeerrrrrrrrrr bi an önce bırak şu takımı td olmadan daha iyi oynarız ya

hagi mactan sonra ikinci mac icin önemli avantaj elde ettik der,yada buna yakin sözler.ey allahim biz ne hallere geldik.

Ayhan 3 maç ceza almış. :)

arkadaşlar süper bir haberim varr.. ayhana 3 maç ceza verilmiş....... yuppy

Oleyyyyyyyyyyyyyyy ayhan 3 maç yok !!

Ayhan 3 maç ceza almış. İşte buuu; şimdi onlar düşünsün..

Geri
Üst Alt