ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Ben bu cümleden toplam 4 maç olduğunu anladım;

3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi sebebiyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına

tamam tamam doğru 4 şuraya bakınca

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

hagi gs nin basina gelmis TD'lik vasiflarindan en yoksun sahistir...bunu bugün yine kanitladi...eger formalar olmasa antepi gs sanarsin...birak kendi sahamizdan cikmayi..iki pas yapamiyoruz...

bu arada yektaya verilen paralara aciyorum....4m..aydin ondan iyi be...alt yapidan oyuncu oynat ondan cok faydasi olur...anca ruh gibi dolasiyor ortalikta...varligi yoklugu belli degil...

cenk tosun almayan yönetime kapagi takti...okadar bir tarafimi yirttim almadilar...ama böylesi daha iyi hagi harcardi adama sürekli oynayabilecegi yere gitti...türk futbolu milli takimin forvetini kazanmis oldu...

yönetim radikal karar alip hagi yi kovmali...ben demistim neill ve kewell'in gelmesi HIC BIR SEY degistirmez diye ;) nitekim öyle de oldu...yenilecegimizi de söylemistim...yine diyorum eski eski ye de yeniliriz hagi gitmez ise...illa kupadan elenmemiz mi lazim ???!!!

yönetim ve hagi el ele güle güle....

Bu takıma en az 2 tane daha orta saha transferi gerekliydi.

-Stancu iyi adam.

Şiddetle katılıyorum. Bu takıma kaliteli, fark yaratacak oyuncular lazım. Özellikle orta sahaya. Ama bizim yönetimde gidip böyle oyuncu alacak kapasite yok malesef. Ben bugün şunu anladım ki bu yönetim gitmeden, takımın %70'i değişmeden, doğru düzgün kadro kurmadan bizden hiçbir halt olmaz...

Yahu sıkıldım artık,

yenilmekten sıkıldım,

saçma sapan gollerden sıkıldım,

her maç rakibin oley çekmesinden sıkıldım,

ne yaptığını anlayamadığım ortasaha dan sıkıldım,

bu sene çok sıkıldım

uffffffffffff

Cana'ya niye laf söylüyorsunuz anlamıyorum ki ? Adam mı diyor beni geri çek öne Neill'ı koy diye? Ayrıca Stancu yerine Kewell solda olsa en azından maçın belli bir bölümünde çok daha mantıklı olmaz mıydı?

Onun yerine kalas çakarım gobeğe daha iyi...Bildiğin takoz recep teknik 0..Bir oyuncu (kaliteli) 10mt geride oynuyor diye bu kadar savruk olmaz

Bu takımdan hicbirsey olmaz forumu kapatıp gidelim renktaslar. Benden size tavsiye kafanızdan belli bir süre Galatasarayı silin . Moral ve sinirlerinizi bozmayın. Kendinize ilgilenicek baska seyler bulun.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

ya ben burdaki yorumlara şaşırıyorum.. taraftarlığı bilmeyen çok adam var burda.. yok zapatayla ufuğun farkı yokmuş.. aydın kötüymüş bilmem neymiş.. takım iyi yolda arkadaş.. bu işler bi günde olmuyo siz böle yapınca hiç olmuyo.. artık biraz destek.. gördünü golleri işte adam kontrol ediyo tak vuruyo gol buna bişey yapamassın.. ama hep böle olmayacak.. bu turuda geçecez seneyede yarışın her türlü içindeyiz..

Haklısın kardeşim. Kimi nerde oynatsa suçlu. Cezalılardan da o sorumlu, asya kupasına gidenlerden de,sakatlardan da, BAM'ı alanlardan da o sorumlu :)

Yekta'yı oynatsa da suçlu, oynatmasa da, oyundan çıkarsa da suçlu. Insua'yı alırsa 7 yabancı olacak yine suçlu, pres yapan deli gibi koşan, gol atan Stancu'yu aldırmış suçlu, top tutan pas yapan Culio'yu aldırmış suçlu, 6-7 eksikle son şampiyona deplasmanda hakem ve kaleci hatasıyla yenilince suçlu.....

1-Yönetim gidecek

2-Oyuncular gidecek

Hagi gidecek demek istemiyorum ama çok hata yapıyor...

nerde oynarsa oynasın bu takımın oyuncusu değil..murat ceylanı gördük 3 tane cana eder!!

Hı hı. Getir Murat'ı iki maç sonra demediğiniz kalmaz.Oyuncunun yeteneğine lafım yok orası ayrı. Yekta mesela 2 maç daha böyle oynasın neler denecek kim bilir. Cana kaç maç boyunca canını dişine takan birkaç oyuncudan olmuşken benim ona laf etmeye yüzüm yok.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Cana libero Neill stoper başlasa idi böyle olmayacaktı.Hagi büyük bir taktiksel hata yaptı.Bu taktikten vazgeçmeli.

Bu hataları yapan adam ön liberoda da yapar. Nedir bu savunma olayı anlamadım. İlk gol öncesi 3dk içinde önemli bir yerde 2 kez bariz hata yaptı. Golde de katkısı var. Yetmezmiş gibi 3.gol ortada. 2.golde Elyasa'nın boş olması defans hatasıdır. Ne Zapata kötüdür, ne de Cana yararlıdır. Cana bize yakışmayan tipte bir isim. Derhal yol verilsin. Buna Balta-Sarp-Ayhan dahil.

ben kimseyi kandırmaya çalışmıyorum sen kimi kandırıyorsun ? bilmeden konuşuyorsun şuan beni ne zaman gördün bi td e atıp tuttuüumu gitmesini istediğim ben Rijkaard'ın gitmesi taraftarı değildim kalsın diyordum Hagi geldiğinde hiçbir şey değişmeyecek diyordum gördük ne olduğunu pozisyona bile giremiyoruz.. ben kimseye atıp tutmam kolay kolay ama Hagi'yi istemiyorum işte anlamıyor td lükten Skibbe kalsa daha iyi olurdu hiç değilse o dönem gol atıyorduk sadece savunma yapamıyorduk...

Sadece savunma.. derken? Hem birinin teknik direktörlükten anlayip anlamadigini yargilayabilmek icin önce kendin biraz bilgi sahibi olmalisin bu konuda. :)

Fb de beğenilmeyen yollanan Olcan folloş etti bizi fazla söze gerek yok

hagi gs nin basina gelmis TD'lik vasiflarindan en yoksun sahistir...bunu bugün yine kanitladi...eger formalar olmasa antepi gs sanarsin...birak kendi sahamizdan cikmayi..iki pas yapamiyoruz...

bu arada yektaya verilen paralara aciyorum....4m..aydin ondan iyi be...alt yapidan oyuncu oynat ondan cok faydasi olur...anca ruh gibi dolasiyor ortalikta...varligi yoklugu belli degil...

cenk tosun almayan yönetime kapagi takti...okadar bir tarafimi yirttim almadilar...ama böylesi daha iyi hagi harcardi adama sürekli oynayabilecegi yere gitti...türk futbolu milli takimin forvetini kazanmis oldu...

yönetim radikal karar alip hagi yi kovmali...ben demistim neill ve kewell'in gelmesi HIC BIR SEY degistirmez diye ;) nitekim öyle de oldu...yenilecegimizi de söylemistim...yine diyorum eski eski ye de yeniliriz hagi gitmez ise...illa kupadan elenmemiz mi lazim ???!!!

yönetim ve hagi el ele güle güle....

Galatasaray yazmaya üşenip gs yazan biri olarak Hagiye vasıfsız diyebilicek en son kişilerdensin.

her maç rakip seyirciye oley çektiriyoruz. bu Hagiyi bu yönetimi savunan arkadaşların vizyonu bu şekilde bir takım seyretmek olsa gerek.

Yahu sıkıldım artık,

yenilmekten sıkıldım,

saçma sapan gollerden sıkıldım,

her maç rakibin oley çekmesinden sıkıldım,

ne yaptığını anlayamadığım ortasaha dan sıkıldım,

bu sene çok sıkıldım

uffffffffffff

icimi karatin be sizler nasil taraftarsiniz hep iyi gunmu isityorsun yok oyle birsey her takimin yukseldi gibi dususuda olur bizim uzerimize dusan destek vermek stad bitti maddi durum duzeldi sayilir sirket birlesmeleri felan derken sportiv basari unutuk ama bundan sonra gelecek hersey yeterki biraz daha sabirli olalim.

Hakan Balta oyuncu mu beyler ? Ne yapıyor lan bu adam sarhoş gibi yürüyor sahada kötü bişiy çıkıcak ağzımdan tövbe tövbe...

Eee sırda kim var.Eskişehir mi?Düştğümüz hale bak

1-Yönetim gidecek

2-Oyuncular gidecek

Hagi gidecek demek istemiyorum ama çok hata yapıyor...

büyük revizyon sart takımda ruh ,uyum,kalite kesinlikle yok.hedefin bir tek kupa kalmış ve bu kadar oynuyorsan ligte gerçekten küme düşeriz.allah bizi kurtarır inşlh su adnan polat ve sezginden.

Eskiden Gaziantepspor'a yenilmek bu kadar koymazdı.

Taraftar isyan ediyor, bu işte bir terslik var apaçık.

Devre arasında Hikmet Karaman bile gelmedi bu takımın başına şimdi Hagi'ye laf ediliyor, üzülüyorum.

Hagi'nin zaten teknik direktörlük sıfatıyla üstün başarıları yok.

Gelmeden önce bunu Hagi'yi takımın başına getirenler de biliyordu, biz de biliyorduk.

E Hagi geldiğinde elinde Barcelona gibi bir takım da yoktu.

Galatasaray'ın bu durumuna taraftar alışacak.

Bugün yönetim istifa etse yeni yönetim ne yapacak? Hiçbir şey.

O yüzden isyanların pek bir önemi yok.

Sabredeceksiniz.

Antepe elenmemiz daha iyi zaten bjk ye rezil olmaktansa

Geri
Üst Alt