ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Cok iyi bir kadro kursun ama secilemez öyle yada böyle. Adnan Polat o gün bitmisti. Artik Messi, Xavi, Iniesta, Teknik Direktör olarak da Mourinho´yu getirse bile secilemez Adnan Polat. Kendisi de bunu biliyor zaten. Yaptiklari affedilemez. Ben Aslanim demekle unutmadik yaptiklarini. Bu takima resmen ihanet etmistir Adnan Polat icraatlariyla. Bunu kabul etmek ve bir sans daha vermek imkansiz benim fikrime göre.

yazdiklarina katiliyorum

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

1296665064389245.jpg

Mustafa Sarp oynuyacakmış Yekta ile Kazımda kanatlara kayacakmış galiba...

gerçekten galatasaraydaki bütün problemleri geçtim.yönetim teknik heyet falan filan

fakat şu mustafa sarp olayını aklım hiç bir türlü almıyor.yani galatsarayın bir düşmanına desenki bu takımı nasıl berbat edersin.mustafa sarpı banko oynatarak yaparım der

reykard döneminde mustafa sarp haftalarca 11 başladı.düzgün türkçe konusması efendi adam olması temiz kalpli olması falan hikaye bizi ilgilendirmez.fakat emek hırsızı dedikleri keitadan daha çok emek hırsızıdır mustafa sarp.duran toptan karambolde 2 gol attı diye gsnin futbolcusu olacak adam değil.ben birkaç maç maçı bırakıp sadece bu adama kitlendim dikkatle izledim.anlatılacak gibi değil.

Abi bu hagi bilerek mi yapıyor biri söylesin ya ya 2 2 daha 4 iste oynucak adamlar belli 3 forvet 2 si 2.forvet gibi kanatlarda arkalarında culio ortada yekta ön liberp cana bunu kurmak bu kadar zor be hagi !!!

------------------Zapata------------------

Sabri-------Neill-----------Servet-----Balta

-------------------Cana-------------------

Kazım-------------Yekta--------------Culio

---------Stancu-----------Baros----------

Balta'nın yerine 50 kere Çağlar oynar ya da Insua; ama biri sakat diğeri de malum yabancı sayısı..

Antrenman fotoğraflarına baktım. Mustafa Sarp ve Hakan Balta ilk 11'deler.

Antrenman fotoğraflarına baktım. Mustafa Sarp ve Hakan Balta ilk 11'deler.

lanet olsun ya kurtulamıyoruz şunlardan her hafta kadrodalar .. Hagi neye dayanarak şu Sarp'ı oynatıyor anlamıyorum ya Kazım'ı da yine forvet oynatır Stancu'yu sol açık yapar belki sıkışırsa ön libero falan da oynatabilir malum adamların yerleriyle oynamayı çok seviyor

Bizim için sadece Türkiye Kupası kaldı zaten.Bunun farkına varmışlardır umarım.Mutlaka kazanmalıyız.

Bizim için sadece Türkiye Kupası kaldı zaten.Bunun farkına varmışlardır umarım.Mutlaka kazanmalıyız.

Mustafa ortasahada Yekta kanatta ve Kazım forvette oynayacak. Yani farkına varmamış Hagi. En iyi ihtimal beraberlik. O da gol yemezsek :).

Alper 7 resim ile nasıl anladın yarınki kadroyu?Ben hiç bir şey anlamadım da.

Mustafa'nın üstünde beyaz bip var. Culio, Servet ve Hakan'da da beyaz bip var. Ufuk'da yeşil bip var yani yedek.

Buradan Mustafa'nın ilk 11 oynayacağını anlıyoruz sakatlanmaz veya hastalanmaz ise :).

Sanırım beyaz tişört olanlar ilk 11 oynayacak. Oradan anlamış olabilir. :)

kewell dil sebeiyle kazimla biraz ilgilense

neill kewell kazimi adam edebilir

umarim bu tarz bir arkadaslik kurarlar

---------------Zapata---------------

Sabri----Neill------Servet-----Balta

--------Cana-------Yekta----------

Kazım------Culio--------Kewell

----------Stancu-------------

,

Ben olsaydım kadrom bu olurdu .

kewell dil sebeiyle kazimla biraz ilgilense

neill kewell kazimi adam edebilir

umarim bu tarz bir arkadaslik kurarlar

hocam anasinifimi orasiya? kazimin yasi kac olmus. ayrica kewellin isi gücü yok kazimlami ugrasacak. onlarin yasantisi apayri. okul arkadasi gibi düsünmemek lazim.

---------------Zapata---------------

Sabri----Neill------Servet-----Balta

--------Cana-------Yekta----------

Kazım------Culio--------Kewell

----------Stancu-------------

,

Ben olsaydım kadrom bu olurdu .

Güzel kadro..

yalnız ilk defa 8 yabancı var kadroda :) ilk 11 i çok merak ediyorum. zapata,baros,stancu,kewell neill dan kimler oynayacak acaba?

Geri
Üst Alt