ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

M.Sarp yarın ilk onbirde beyler.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Buyuk ihtimal top onun bunun poposuna carpip gol atamazsak ve gol yersek kaybederiz, yemezsek berabere biter.

Niye gülüyorsun Arkadaşım renktaşımız inanmış inanmak suçmu olabilir takım kötü durumda ama merak etmeyin bu maçta farklı oynacaklardır haa farklı galip gelirmiyiz bilemem ama güzel bir futbol bekliyorum ben açıkçası ...

kötü niyetten degil renkdas...yanlis anlamayin ama hagi ile hic bir yere varamayiz...

oyuncular her maca istekli cikiyor ama yanlis oyun formati ve yanlis mevkiilerde oynamalari kolumuzu kanadimizi bagliyor, ve hagi oyunu okuma acisindan cok aciz...

kewell sol kanat, neill defans, baros forvet...orta sahamiz yine ölü...topu ileriye götüremiyoruz...kewell bir keita degilki topu 50 metre götürsün...benim hic umudum yok...

hatta fark yiyebiliriz diyorum...

evet beyler sarp ilk 11'de...gecmis olsun...

antep ve eskisehir insallah hagi nin son maclari olacak

Mustafa Sarp bize karsı 2 mactan haturlıyorum 1'i erciyes kupa maçı o zaman bülent korkmaz erciyesteydi , macın yıldızıydı. Diger macta sarp bursada ortasahadan topu aldı ok gibi fırladı ve cezasahasına girmeden fisek gibi caktı top doksandan girmisti. Anlamıyorum bize gelince bu adamlar niye mallasıyor !

Yarın Mustafa ilk 11de başlar ve onun hatasından gol yersek artık huni giyip sokaklarda dolaşacağım. Sinir ediyorlar adamı!

Mustafa Sarp bize karsı 2 mactan haturlıyorum 1'i erciyes kupa maçı o zaman bülent korkmaz erciyesteydi , macın yıldızıydı. Diger macta sarp bursada ortasahadan topu aldı ok gibi fırladı ve cezasahasına girmeden fisek gibi caktı top doksandan girmisti. Anlamıyorum bize gelince bu adamlar niye mallasıyor !

Ayağı kaymıştır. Galatasarayımıza gelen her futbolcuyu korurdum eskiden, biri laf söyledimi cevabı yapıştırırdım. Ali Lukunkuyu bile savunduğumu hatırlıyorum ama bu iş Sarpa gelince değişiyor. Sarpı oldum olası sevmedim, sevemedim. Nötrdüm ona karşı, en son Pinoya sövünce artık bende Sarpa ne denirse densin sesimi çıkarmıyor, tam tersine destekliyorum, sinir herif.

Ya kadromuza bakıyorum cok kötü degil tabi yeterli de degil ama ligde 10.olmamızı gerektiren bir durum yok. Ama işte bazı hataları yapmaya baslayınca maalasef bütün aksilikler devam ediyor. Muhallebi yerken diş kırmaya benziyor bizim takımın durumu. Hagi'de inat adam eline bir fırsat gecmis sana bir şans vermisler. Hala hata üstüne hata yapıyor anlamıyorum !

......................Zapata

Sabri.......Neill........Servet........H.Balta

...............Cana........Yekta...............

Kazım..............Culio.................Kewell

....................Stancu.......................

bakalım akşam ne olcak..

2-1 alırız diye temenni ediyorum,dua ediyorum..

......................Zapata

Sabri.......Neill........Servet........H.Balta

...............Cana........Yekta...............

Kazım..............Culio.................Kewell

....................Stancu.......................

çetin abi bu senin kadron mu,maç kadrosu mu??

Kupada yenileceğimizi sanmıyorum. 1-1 biter.

hagi 4-4-2 nin defansif versiyonunu tercih eden bir teknik direktör. bizdeki bir önceki dönemde hakanın arkasında necati oynardı. kanatlarda h.şaş ve ribery, ümit davala vardı. orta saha ergün ve conce veya ayhan oynardı. ben sakatlar düzelince yine aynı sistemde oynayacağını düşünüyorum. bu yüzden bugün oynanacak maça

-----------zapata----------

sabri---neil------servet---balta

------------------------------

-------sarp-----cana---------

yekta--------------------culio

----------kazım-------------

----------stancu------------

dizilişini bekliyorum.ancak sakatlar düzelince oynayacağı 11

-------------zapata------------

sabri-----neill------servet-----çağlar

-----------------------------------

----------cana----culio------------

yekta-------------------------arda

--------------stancu------------

--------------baros---------------

olacaktır.

-------------Aykut-----------------

Sabri-----Cana------Servet----Hakan

-------------Sarp------------------

---------Yekta-------Culio----------

-----Aydın-----------------Emre----

--------------Kazım----------------

Büyük ihtimal Hagi böyle çıkar

Gollü beraberlik iyi olur.

Alacağız o kupayı hayırlısıynan...:D

Balta ve Sarp ilk 11 başlamasın da kim oynarsa oynasın. Birde gol atabilirsek tadından yenmez.

Geri
Üst Alt