ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Maç kadrosu duyumculuğu yapan yok mu twitter'da falan ya.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Kesin kadrolar maçtan 45 dk önce belli oluyor. 6-7 dk sonra belli olur.

Bi bana vermediler modluğu oysaki o kadar uğraştım !!!!!!!!!!!!!!111111111111

Demekki Hagi geriden oyun kurabilen bir ön libero istiyordu. O bölgeye adam alınmayınca Neill'i oynatıyor.

Maç kadrosu duyumculuğu yapan yok mu twitter'da falan ya.

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Herkes 11 iyi diyor biride yazsaydı ya şu diye :) Zapata, Sabri, Cana, Servet, Balta, Neill, Culio, Yekta, Kewell, Kazim, Stancu

Neillin mevkisinde Canayı Cananın mevkisinde Neilli oynatmak nasıl bir fantazi oluyor

Bi bana vermediler modluğu oysaki o kadar uğraştım !!!!!!!!!!!!!!111111111111

sen ne yapcan moder olup, otur la oglum

ayroca ben kesinlikle karsi ciktigimi söylemistim o topkata, belli ki beni dinlemisler.

Kewell,Neill,Zapata ve Stancu kadroda Cana ,Culio,Yekta da futbolu bilen isimler bu kadro en iyisi

GS TV muhabiri Ceren Aytemiz'in twitter'da verdiği kadro :

Zapata, Sabri, Cana, Servet, Balta, Neill, Culio, Yekta, Kewell, Kazim, Stancu

BAM'sız bir ortasaha Hayırlı olsun !!,Cana'yı savunmada,Neill'i ortasahada oynaycak sanırım,Çok ta kötü bir kadro değil,Umarım iyi pozisyonlar buluruz,Rahat bir maç izleriz..

sen ne yapcan moder olup, otur la oglum

ayroca ben kesinlikle karsi ciktigimi söylemistim o topkata, belli ki beni dinlemisler.

benım modluğumamı karşı çıktın

NEDEN

kewell oynarsa umutlanırım. ayrıca ciddi ciddi bam'sız çıkacağız galiba.

footbaLLove footbaLLove

Galatasaray taraftarı bu akşamki 11'in ardından yıllar sonra şükrediyor... Ayhansız, Barışsız, Sarpsız bir 11...

Doğru söylüyor adam... :)

Ahh bir de Cana ve Neill'in yeri değişik olsa çok daha iyi olacaktı. :)

Galatasaray

Zapata, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta, Lorik Cana, Culio, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Kewell, Stancu

Yedekler

Aykut Erçetin, Insua, Aydın Yılmaz, Mustafa Sarp, Serkan Kurtuluş, Emre Çolak, Milan Baros

Bam'sız hayat, herkese başka güzel

:happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

Geri
Üst Alt