ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

2 gol daha atalim tur bizim

Ama tabi atarsak :D

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Bu acemi hakemleri Galatasaray'ın maçlarına atama zorunlulukları mı var?

Ve maç benim için burada bitmistir. Hagi'nin taktigi belli : takimi geriye çekip 1-1'in üstüne yatacak. Izleyip zamaninizi kaybetmyin.

takımın bu dizilişle oynayabilmesi için en az 6 ay birbiriyle oynamış olması lazım

hagi hücumculara sürekli yer değiştirin demiş ama bu adamların çoğu ilk defa birlikte oynuyo

bu takıma mevki belirtecen aga

Elersek Beşiktaş ile oynamak var, korkmuyor değilim.

Baros ikinci yarida oynar mi ?

her zaman her yerde en buyuk CIM BOM.

bukadar.

abiler bana kızmayın ama cenk tosunu cok iyi tanırım.. büyük takım oyuncusu değil.. bende ilk defa bugün bu kadar iyi gördüm onu. ya kendini geliştirmiş yada bize karşı ayrıı hazırlanmış.. bütün gücünü harcıyo :(

50 bin euro için bu oyuncuyu kaçırmak olmaz.Tarihimiz boyunca yerli holcülerimiz oldu bizim kaliteli.Cenk Tosun iyi olurdu.

Stancu'dan hiç verim alamıyoruz.Defansa gelmemesi lazım.Müthiş çalışkan ama ileride kalmalı.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

kewell ne guzel ellerini indir diyor adama bitim :D bide vuruyor elline

stancu guzel orta

Bu sezon ilk kez bu kadar presli oyniyoruz galiba :D

Kewell :asd:

Hakan Baltası sarpı bamı derken bu yaralar kaç yılda düzelecek, sırf gurur veya para kaybı için başkanlığı bırakmayanlar yeter artık yönettiğiniz futbol takımı rezilleri oynuyor.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Bir pas attı ne gülüyosun adam döklüyor ayakta duramıyor Kewel sen beğendin mi şu ana kadar?

yoooo begenmedim

bu hali bile fazla bize demekki

bi calim bir donus bir ara pasi

yapabilecek adamimiz varsa bunu oyle konusalim

evet 5 top kaptirdi ama bir amaci var her hareketinin

Geri
Üst Alt