ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

olcan adın sabrinin oldugu tarafı yardırdı vallahi bu cocugu izlemek lazım

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Culio'm benim be, Helal sana. :)

Diğerleri 1- Hagi 1 İY

Allahini seversen,ne alakasi var keweel ile,topu kesti tamamda,sonucda tehlikesiz bir bölgede topu culio ya verdi,oda hic yoktan gol pozisyonu yaratti,ve attirtti.Abartmayin su keweel i,bu vakitden sonra bize faydasi olmaz,hagi ikinci yeri alir zaten onu.

Sanki böyle deha ötesi bir pas attı ölü pozisyona doğru topu yuvarladı eğer Culio biraz iyi olmasa o topu kimse öyle arka direkte adamın kafasına konduramazdı, diyecem ki Kewell gol pozisyonuna soktu adamı tamam ama ölü noktaya attı.

Hep bu arkadaş gibi insanlar yüzünden bu yönetim evvelki yıl bu Kewell yerine Nonda yı gönderdi o sene Nonda nın ölüsü oynasa o kadar avantajlı bir fikstürle şampiyonduk, hep bunların Kewell hastalığı yüzünden takımı forvetsiz bırakmak zorunda kaldı yönetim.

Hagi Kazım'a kefil olduğu için. "ne kadar gol o kadar ben demiştim yararlı olur" lafı.

kazım sağda zaten golü içeri katederek attı

ilerdeki son adam kewell

hala anlayamadığım biyerdeyse stancu var

Hakan balta defol git şu takımdan.

Sabri seni her izlediğimde aklıma fenerbahçenin aydınspor maçı sonrası fotomaç gazetesinin kapağı geliyor. Kaç yıldır takımdasın pozisyon almayı öğrenemedin be adam.

Hagi'nin teknik direktörlügünde birsey degismiyor gol yiyince de, atinca da. Ama keske senin yazarliginda birsey degisse.

Ya arkadaşım fesupanallah tamam canım 22 yaşında ki kardeşim Galatasaraylıyız sen yaz ben yazayım..

Bu Balta futbolcu falan değil.Beyler mail falan atmamız lazım bu Balta'dan kurtulalım şerefsizim Bursa'daki arkadaşlara yemek ısmarlarım,Balta,Bam ve Servet.

Bırakın futbol aklını üzerinde baskı yok boş pozisyonda önünde kaçan adam top atmak mı futbol aklı!

Adam ayakta duramıyor baskı yediği her pozisyonda topu kaptırıyor!

uzerinde 2 kisilik baski vardi topu geri cekti hem onunu bosaltti hem culionun kosu yapmasini bekledi yuvarladi onune

macta 20 top kaptirsin 2 kere yapsin bunu yeter bize deplasmanda

sol acik oynasa keske kazim forvet oynasa

Bu Stancu çok sağlam oyuncu..Cenk Tosun-Stancu iyi giderdi aslında..

Neill-Cana değişikliği yapsak saha içinde. Kesin daha faydalı olur.

Hagi futbolcudan başka bişey olmayacağını bir kez daha kanıtlıyor..

Bu Balta futbolcu falan değil.Beyler mail falan atmamız lazım bu Balta'dan kurtulalım şerefsizim Bursa'daki arkadaşlara yemek ısmarlarım,Balta,Bam ve Servet.

inailmaz artik soylenecek bir laf yok

adam resmen baska bir sporla ilgileniyor sahada

yekta küçük takımların maestrosu büyük takımların FOS'u olur sadece..

Geri
Üst Alt