ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Cana da Neill de iyi oynuyor ama emin olun yerleri değişirse kazanırız bu maçı.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Anlamıyorum ya forvet aldık kanatta oynatıyor Hagi Kewellı forvet oynatıyor.Neill savunmada oynaması lazım cana oynuyor savunmada Neill orta sahada.Doğru kadro cıkarttı dedik,illa bişeyleri yanlış yapıcak.

Kewell ve Kazım bitmiş, okeye dönüyorlar.

H.Baltanın savunduğu sol kanat yakında ulaştırma bakanlığına bağlanacak.

DK 35 e kadar leş oynuyorduk. Hagi format değiştirince biraz kıpırdadık ve golü bulduk.

Cana niye stoper oynuyor yahu? Hagi neyin peşinde?

Sabri seni her izlediğimde aklıma fenerbahçenin aydınspor maçı sonrası fotomaç gazetesinin kapağı geliyor. Kaç yıldır takımdasın pozisyon almayı öğrenemedin be adam.

hakani takimdan sayma

iki mactir sahanin en kotusu

Beyler dikkat ettiniz mi,duran top pozisyonunda hakan balta zıplamadı,adam rahatça topu indirdi 2 yi yiyorduk.Stancu da garibim,hakan baltanın açıklarını kapatacam diye telef oldu.

İlk yarı fena değildi takım. Diğer eksiklerde tamamlanınca daha iyi olacağız.

stancu iyi adam abi kim nederse desin...

biz bu maçı alırız...

39 dakika boyunca bütün topları ezdi, kaptırdı, bir tanesi sonucu kalemizde gol oldu.. ama 40. dakikada Culio'ya güzel bir derin pas verdi ve gol geldi. Kewell bu. Eksiksiz Galatasaray'da ilk 11 olmayacağını herkes biliyor. Hatta 6+2+2 olayı olmasa Kewell'da olmazdı ama +2'nin hatrına Kewell takımda, bu şartlarda olmalıdır da..

Neil ile Cana'nın yerleri değişse ve Kazım'ın yerine bu maçta Pino olsaydı nasıl olurdu sizce. :)

Yekta şu dakikaya kadar etkisiz, Balta ya zaten bişey demiyorum bile.

Stancu iyi, Kewell eski Kewell değil.

Cana'yla Neill'ın normal mevkilerine dönmeleri gerek

Anlamıyorum ya forvet aldık kanatta oynatıyor Hagi Kewellı forvet oynatıyor.Neill savunmada oynaması lazım cana oynuyor savunmada Neill orta sahada.Doğru kadro cıkarttı dedik,illa bişeyleri yanlış yapıcak.

ayni dusuncelerle izliyor tum taraftarlar maci:)

:)

Ulan Adnan Sezgin. Gercekten idam edilmeyi hakediyorsun lan :) Cenk Tosun´u nasil almaz bu herif ya? En cok Stancu´yu begendim. Adam defansa bile yardim ediyor. Cok iyi.

Üç gün önce final maçı oynadı adam izin yapmadı saygı duyun. Oynuyor gene de.

Biz de bunu söylüyoruz işte kardeşim bu adam bu kadar yüksek maç sayısını kaldıramıyor sahada ayakta duracak hali yok o oynamasa yabancı kontenjanından İnsua sahada olacak belki de ve Balta nın yaptığı hatayı yapamayacak, adam oynayamıyorsa oynatmayacaksın bu kadar basit!

Çok mu zor sevdiğiniz bir adamın kötü olduğu bir dönemde yedekte olmasını kabul etmek anlamıyorum.

Maç başına parasını cukka yapıyor ayrıca sahada var olduğu için, iyi oynamasına gerek yok!

yekta ve balta oynamayınca 9 kişyle ancak bu kadar

Geri
Üst Alt