ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Olcan bizdeki futbolcu adı altındakigillerden en az 3 gömlek iyi ve yararlı olurdu bize.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Cana orta sahaya dönse baskıdan ve presten rakibe top kullandırmayız.Neill ile de savunmadan oyun kurarız.Bunu görmek zor değil.

Gene basliyoruz,ufukculerin oaldugu gibi keweel cilarda basladi simdi.Ya beyler maca iyi bakin,hemde cok iyi.Bu keweell kac top ezmis,kac tehlike yaratmis.Her ikili pozisyonda topu kaptirmis.Zaten zamaninda böyle mahalle baskisi,duygusallik olmasaydi,giden eleman nonda degil,keweell olacakti.Iste taaaaa o zamanlardan beri keweell da bir icraat yok.Elimizdeki tek forveti,keweell icin yolladik ve takim ilk yariyi lider bitirmesine karsi sampiyonlugu ve sampiyonlar ligini kacirdik.

Ha keweell takima vakti zamaninda cok sey katmistir,efendiligi ve tecrübesi ile cok faydalandik ama öyle duygusallik ile taraftar olacaksak,getirelim forvete Hakan Sükür ü koyalim,orta sahada haginin olsun.Keweell bu takimda misyonunu tamamlamistir,bosyere kontenjan isgal etmektedir.Keske misi affedilsede,beklenen formuna kavusup keweell in bayragini o devralsa.

Stancu'yu çok beğendim.

yekta küçük takımların maestrosu büyük takımların FOS'u olur sadece..

Nasıl hiç bir şeyden memnun olmamayı beceriyorsun anlamıyorum. Tamam kötüyüz takım olarak ama daha 3. maçına çıkan adama sallamadığınız kalmıştı. Hagi'yi zaten söylemiyorum. Bu kadar da olmaz. Cana rezalet oynuyor -ki ben çok severim- onu neden konuşan yok?

BAM üçlüsü yok ama ortasaha yine aynı durumda hiçbir gelişme yok

Gökmen Özdemir:Cenk, Muhammet, Serdar Kesimal, hasan ali, ersan gülüm, Galatasaray'ın izleyip yatırım yapmadığı yeni jenerasyon..Bu arada Galatasaray cenk'i bir ay oyaladığı için son anda tercihini antep'ten yana kullandı..

stancu hakanın kademesine girmekten oynayamıyorki

Ne olursa olsun uzun bir aradan sonra gol sevinci yaşamak güzel. İkinci yarı gol atacağımızı sanmıyorum, umarım gol yemeyiz en azından.

Cana - Neill in mutlaka yerleri değişmeli. Neill hem yanlız kalıyor ortasahada hemde bir ön libero için ağır kalıyor.

Biz de bunu söylüyoruz işte kardeşim bu adam bu kadar yüksek maç sayısını kaldıramıyor sahada ayakta duracak hali yok o oynamasa yabancı kontenjanından İnsua sahada olacak belki de ve Balta nın yaptığı hatayı yapamayacak, adam oynayamıyorsa oynatmayacaksın bu kadar basit!

Çok mu zor sevdiğiniz bir adamın kötü olduğu bir dönemde yedekte olmasını kabul etmek anlamıyorum.

Maç başına parasını cukka yapıyor ayrıca sahada var olduğu için, iyi oynamasına gerek yok!

Kewell bence iyi oynadı ve bu takımda zaten 11 oyuncusu olmadığını düzenli olarak söylerim ama yetenek e futbol aklı olarak en kötü klubede olmayı hakeden bir adam.

39 dakika boyunca bütün topları ezdi, kaptırdı, bir tanesi sonucu kalemizde gol oldu.. ama 40. dakikada Culio'ya güzel bir derin pas verdi ve gol geldi. Kewell bu. Eksiksiz Galatasaray'da ilk 11 olmayacağını herkes biliyor. Hatta 6+2+2 olayı olmasa Kewell'da olmazdı ama +2'nin hatrına Kewell takımda, bu şartlarda olmalıdır da..

+1905

ilk yarı hiçde iyi oynamadık esasen rakibin kac tane gol pozisyonu var sayamadım..

gole kadar yekta-kewell-kazım - balta hiç oyunda yoklardı,

kewell ve kazım golde başrolü culio ile oynadılar ama geri kalanda hiç yoklar öte yandan transferi ve ödenen para büyük kazık olur dedigim yekta aynen beni haklı cıkarıyor...

Ulan Adnan Sezgin. Gercekten idam edilmeyi hakediyorsun lan :) Cenk Tosun´u nasil almaz bu herif ya? En cok Stancu´yu begendim. Adam defansa bile yardim ediyor. Cok iyi.

Daha dur hocam bu başlangıç ben bu çocuğu daha önceden seyrettim adam çok güçlü dengeli doğru koşu yapan bir oyuncu üstelik Türk 500.000 EURO ya almadık bundan sonra göstereceği performansla 5 milyon versek de alamayız.

Neill ön libero çok iyi, acayip pas dağıtıyor. Hasret kalmışım be!

Şu Olcan'ı kesinlikle almalıyız.Sabri'yi her pozisyonda 2ye katlıyor

Kimse ne Hagi'ye ne de takima bir laf soylesin.

Osuruktan bir gol yedik. Zaten macin buyuk bir bolumunun kontrolu bizde.. Culio gercekten super bir adam. Ayagi yere cok saglam basiyor.

Baros girermi sizce?

Stancu'da, Culio'da ki potansiyel var...

Geri
Üst Alt