ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Kadro kalitemiz gaziantep kadar yok.

İvan de souza;Hakan balta dan fersah fersah iyi.

Wagner;Culio'dan daha iyi.

Murat ceylan;Yekta'dan iyi.

Danny;Servet'ten iyi.

Popov;Kazım'ı katlar çok açık.

Stancu,Olcan kıyaslamasını Stancu sol açık oyuncusu olmadığından yapmıyorum,Olcan çok etkili ama.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Orta sahadan dikine toplar görmeye başladık. Bu bir umut ışığıdır.

Yekta´ya sallamayin hemen be. En iyi yerlilerden bitanesi iste. Alisacak cocuk. Kasimpasa´da forvet arkasi filan oynuyordu. Yavas yavas olacak. Bu takim hemen catir catir nasil top oynasin? Komadan yeni cikti bu takim daha.

Stancu'da ari gibi calisti. Biri calisiyor ama sonuc yok demis. Eleman defanstan top bile cikardi daha ne yapsin yahu.

Gene basliyoruz,ufukculerin oaldugu gibi keweel cilarda basladi simdi.Ya beyler maca iyi bakin,hemde cok iyi.Bu keweell kac top ezmis,kac tehlike yaratmis.Her ikili pozisyonda topu kaptirmis.Zaten zamaninda böyle mahalle baskisi,duygusallik olmasaydi,giden eleman nonda degil,keweell olacakti.Iste taaaaa o zamanlardan beri keweell da bir icraat yok.Elimizdeki tek forveti,keweell icin yolladik ve takim ilk yariyi lider bitirmesine karsi sampiyonlugu ve sampiyonlar ligini kacirdik.

Ha keweell takima vakti zamaninda cok sey katmistir,efendiligi ve tecrübesi ile cok faydalandik ama öyle duygusallik ile taraftar olacaksak,getirelim forvete Hakan Sükür ü koyalim,orta sahada haginin olsun.Keweell bu takimda misyonunu tamamlamistir,bosyere kontenjan isgal etmektedir.Keske misi affedilsede,beklenen formuna kavusup keweell in bayragini o devralsa.

mahalle baskisi olmasaydi nonda kalacak kewellmi gidecekti

nonda futbolu birakti bu adam milli takiminda:)

arda ile barosta gelince herşey çok güzel olucak...

tam takım 2 maç oynasak süper olucak...

stancu çok iyi...

zapata geriden oyun kuruyor , cenkin şutunda reflekslerini de ispatladı...

ve bu maçı alırız...

Yekta fos diyenler, zamanla daha iyi olacaktır yekta. Barıştan sarptan iyidir, ayhandan iyidir. Zamanla daha iyi olacağına inanıyorum.

Şuan tek korkup takımımızn en kötülerinden Yekta'nın oyundan alınıp yerine mustafa'nın girebilme ihtimali :S:S

Başkan olsam. H.Baltaya balıkçılık mesleğini kabul etmesini sağlardım.

Stancunun mücadelesi çok hoşuma gitti, Culio da iyiydi. Cana beklediğim performansı gösteremedi. Hala bir takım olgusu göremiyorum Antep daha organize.

öte yandan beri yıllardan beri orta göbek orta göbek diye canımız cıkıyor yönetim bir tane adam almıyor , neill orta saha oynuyor, yazık hemde cok yazık bizim orta sahaya 3 adet evet 3 adet kaliteli ayak lazım...

İkinci yarı ben gol bekliyorum. Stancu atıcak sanki...

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Kanatlarda driplingi kuvvetli oyuncular şart. Oyun bu şekilde çok sıkışıyor. Keşke Arda sakat olmasa ve Keita hala takımda olsa. Kazım gol atmasına rağmen zayıf kalıyor.

Ama Culio tam isabet. Sahanın yine en iyisi.

Stancu galiba çok uzun kalmaz Galatasaray'da. Gerçi net bir fikir edinmek için henüz erken. Maçın çoğunda kanatta oynadı ve en azından defansta Hakan Balta'dan çok daha iyiydi açık oynamasına rağmen. Hakan Balta demişken tam bir karın ağrısı. İlkokul çocuğu gibi çalım yiyor.

Emre Çolak ikinci devre oyuna girerse faydalı olur. Baros bu maçta oynamasa iyi olur. İki bir yenilsek bile riske atmaya deymez.

Cenk Tosun iyi oyuncuya benziyor. Özellikle izledim. En azından oyunun sürekli içinde.

Yekta´ya sallamayin hemen be. En iyi yerlilerden bitanesi iste. Alisacak cocuk. Kasimpasa´da forvet arkasi filan oynuyordu. Yavas yavas olacak. Bu takim hemen catir catir nasil top oynasin? Komadan yeni cikti bu takim daha.

Elanoda alışacaktı lafta 2 sene bekledik

ilk yarı hiçde iyi oynamadık esasen rakibin kac tane gol pozisyonu var sayamadım..

gole kadar yekta-kewell-kazım - balta hiç oyunda yoklardı,

kewell ve kazım golde başrolü culio ile oynadılar ama geri kalanda hiç yoklar öte yandan transferi ve ödenen para büyük kazık olur dedigim yekta aynen beni haklı cıkarıyor...

Bir kaç maç daha böyle oynasın bak bu seyirci de ona Sarp muamalesi yapmazsa bir şey bilmiyorum ben ödenen para karşılığından bir değerinin olmadığını söylediğimizde burda bazı arkadaşlar oyuncunun glatasaraylı olmasından bahsedip durdular, öyle bir kafası karışmış ki herkesin yetenekten önce taraftarımız olmasını istiyorlar artık

Geri
Üst Alt