ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Şu Olcan'ı kesinlikle almalıyız.Sabri'yi her pozisyonda 2ye katlıyor

2 senedir turkiyenin en iyi sol kanat adami diyoruz:)

fenerli bir yoneticinin akrabasi ama sorun olmaz alip yolladilar adami

namik her kadrosuna koyardi benim gibi bu adami

90 dakka kosar bide adam deli gibi

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 1-1 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

cenk tosun mudur boğa mıdır nedir

adam sadece 1 şut çekti diye burda bi taçsız kral cenk demediğiniz kaldı

bi sakin ya

yektayı bi maçta harcadı çoğunuz

cenk göklerde

zaten kendisini beğenmeyip almayan takıma karşı hayatının futbolunu oynamaya çalışıyodur şuanda

Barosun Durumu nasil 18 de olduguna gore maca gire bilirmi??

Disiplin ayaklari yapan bir hoca Balta´nin vurdum duymazligina nasil tahammül eder anlamak mümkün degil. Ah Misimovic ah. Su takimda Misimovic öyle bir etki yapar ki

Kewell'ı kanada çekmeli.Yalçın ile diğer stoper harcadı adamı zaten yorgun...

Kewell 'ın bu oyununun sebebi yol yorgunluğu değil. Japonya maçında da aynısını oynadı. Avustralya bizden daha iyi takım olduğundan çok pozisyona soktu Kewell 'ı. Ama Kewell neredeyse ayağına elen her topu güçsüz olması nedeniyle kaptırdı.

Golcü diye alınmıştı sanırım :D

Kaç maç oynadı da o kanıya vardın sen futbol 11 kişi oynanıyor dimi bunu biliyorsundur umarım. Bu oyuncuyu beğenmeyen birinin futbol zekası yoktur.

Kadro kalitemiz gaziantep kadar yok.

İvan de souza;Hakan balta dan fersah fersah iyi.

Wagner;Culio'dan daha iyi.

Murat ceylan;Yekta'dan iyi.

Danny;Servet'ten iyi.

Popov;Kazım'ı katlar çok açık.

Stancu,Olcan kıyaslamasını Stancu sol açık oyuncusu olmadığından yapmıyorum,Olcan çok etkili ama.

Kewell'ı yazmamışsın, nedense hiç şaşırmadım.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor - Galatasaray | 3 Şubat | 20.00 | TRT

Kanatlarda driplingi kuvvetli oyuncular şart. Oyun bu şekilde çok sıkışıyor. Keşke Arda sakat olmasa ve Keita hala takımda olsa. Kazım gol atmasına rağmen zayıf kalıyor.

Ama Culio tam isabet. Sahanın yine en iyisi.

Stancu galiba çok uzun kalmaz Galatasaray'da. Gerçi net bir fikir edinmek için henüz erken. Maçın çoğunda kanatta oynadı ve en azından defansta Hakan Balta'dan çok daha iyiydi açık oynamasına rağmen. Hakan Balta demişken tam bir karın ağrısı. İlkokul çocuğu gibi çalım yiyor.

Emre Çolak ikinci devre oyuna girerse faydalı olur. Baros bu maçta oynamasa iyi olur. İki bir yenilsek bile riske atmaya deymez.

Cenk Tosun iyi oyuncuya benziyor. Özellikle izledim. En azından oyunun sürekli içinde.

Stancunun defansta baltadan daha iyi oynaması metafora bakarmısın:D

İlk olarak Neill-Cana mevkii değişimi gerekiyor.

En geç 55. dakikada Kewell-Baros

70. dakikada Kazım-Emre

Daha sonra Stancu veya Yekta'dan hangisi oyundan düşmüşse onun çıkması gerekiyor.

Cana - Neill in mutlaka yerleri değişmeli. Neill hem yanlız kalıyor ortasahada hemde bir ön libero için ağır kalıyor.

Cana'da öle hızlı bir oyuncu değil.Şu takımda kimse Neill'den daha iyi ön libero olamaz.Adam sağ sol çok süper derin toplar atıyor.

kazimdan sag acik olmayacagi tescillendi gene

bu kadar durarak oynayan adam sag acik olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

adam cok iyi bir forvet niye saga koyuyoruz anlamiyorum

Antepten alınabilecek 2 oyuncu var. Biri Murat Ceylan diğeride Orhan Gülle. Orhan Gülle şu an Neill'ın oynadığı bölgede oynuyor. İyi oyuncu bence. 18 yaşında üstelik. Cenk Tosunu beğendim keşke antepe kaptırmasaydık.

Lan bu Baltadan nefret ediyorum, nasil bir yaratiktir bu

Elanoda alışacaktı lafta 2 sene bekledik

Valla kusura bakma ama oynatamayan adamlara da kizacaksiniz o zaman biraz. Bizden giden adamlar catir catir oynuyor diger takimlarinda. Bizde sorun

Kazım bu takımda yedek olur ancak. Pino'dan iyi diyenler var ya bir de onlara gülüyorum sadece :)

mustafa denizlinin bi sözü vardı...

içimizdeki irlandalılar diye...

yorum yok...

yanlış maçı izliyorsun bizim maç trtde

Kazım gol haricinde ne yaptı lan, söylesene ? Kewell top ezmekten başka ne yaptı. Bir tek Culio'ya attığı pas vardı.

Kadro kalitemiz gaziantep kadar yok.

İvan de souza;Hakan balta dan fersah fersah iyi.

Wagner;Culio'dan daha iyi.

Murat ceylan;Yekta'dan iyi.

Danny;Servet'ten iyi.

Popov;Kazım'ı katlar çok açık.

Stancu,Olcan kıyaslamasını Stancu sol açık oyuncusu olmadığından yapmıyorum,Olcan çok etkili ama.

Hakan Balta hariç kıyasladıklarının hiçbirine katılmıyorum..

Beyler ben kimin nerede oynadığını ve sistemin ne olduğunu hakikaten anlamadım. Söyleyebilir misiniz?

Geri
Üst Alt