ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Hadi bu turu öyle böyle geçtik diyelim. İlk maç inönüde Quaresma - Sabri , Simao - Hakan Balta , Guti - Mustafa Sarp eşleşmesini hayal edemiyorum adamlar halay çektirtir bizim kazmalara

bunlar geriye gelemiyo ne halay cekmesi o amc derbi kardeşim.hi bir şey belli olmaz

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

tartışmasız net penaltı

180990_10150091643036843_340109246842_6612494_7093499_n.jpg

Nerde demiş bunu ? Alıntı yaparken kaynağıda ekleyin lütfen. Misi böyle diyorsa iyi olmuş hakettiğini yaşıyor demektir.

LigTV´de röportajda söyledi. Hakli da. Hagi´nin kararlarini görüyoruz. Micti takimin icine ya. Hagi derhal istifa etmeli

o pozizyon hemde buz gibi penaltıydı.adnan sezgin uğruna haldun üstünel olmak üzere 4,5 yöneticiyi harcammanın mantığını gerçekten anlayamıyorum.ve adnan polatın hak mahrumiyeti alması tamamen kurgusaldır.adam farketti taraftarın uyandığını maça gelmemek için yapılan kurnazca açıklamadır

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Rijkaard dedin de aklıma geldi,neydi o arkadaş ya.İyiki gitti.Giderken de takımı bitirerek gitti.

Orta çağdan kalma oksitlenmiş bir fikir, yeter!

Takımı bitirdi dediğin adam son 3 sezonun en başarılı sezonunu yaşattı. Bakalım sezon sonu onuncu olduğumuzda ne diyeceksiniz?

Bu sene ligi 6.-10. arası bir yerde, kupada en fazla yarı final görmüş bir takım olarak bitiririz. Seneye kadar oturup düşünecek bol bol vakit var.

bjk'den korkanlar diye topic açılsın yahu, 5'ler filan :)

Sakin Besiktas´in karsisina cikmasin bu capsizlar. 30 sene alay edilecek malzeme veririz ellerine. 7-8 tane atarlar Inönü´de. Sinirden söylemiyorum. Oyuna bakarak söylüyorum. Rezil oluruz, bir daha da kurtulamayiz bu rezillikten

Bu takımın bariz şekilde kalite sorunu var.

Hasan Ali Kaldırım ile Serdar Kesimal'i de izlemişiz listemizdeymiş ama almamış bizim akıllılar..

:o 100 bin Euro'lar icin kacirdigimiz oyuncularla saglam takim kurabilirdik. :o Bizim taraftarda da gunah var. Gundeme genc oyuncu geldigi anda cogu "O kim ki?" demege basliyor. :o

Sert adam zaten bu kesin.Ama orta sahadan kolay top geçince Cana öne çıkmak zorunda kalıyor, bu nedenle hızlı oyunculara karşı sıkıntı çekiyor.

O zaman futbolu bırakıp golf oynayacak...Burası Sunderland,Kasımpaşa değil GALATASARAY

ben şu kadarını söylüyorum zapatadan kaleci hagiden de teknik direktör olmaz arkadaş.(ilk maçıydı falan da demeyelim zapata için.)

Yaşın 15 daha git derslerine çalış. Futbol deneyimin nedir ki adam seçiyorsun. O pozisyonların son gol hariç hiçbirinde kalecininin yapacağı birşey yoıktu. Defans Cana sayesinde bildiğin rezaletti. Bu adam ne ortasahada oynar ne de defansta gitsin fii tarihinde Marsilya'daki videolarını izlesin herkes.

2 inci lig takıma 5 attı diye hemen bize gömer lafları tam cahilce......

ben takımmın mücadelesinden acayip memnun kaldım bu akşam...

bu takım çağlar-arda-baroş tamamıyla iyileşip geldikten sonra dahs iyi işler yapıcaktır ben inanıyorum...

yektayı beğenmiyosunuz emin olun başka takım alsaydı bizim listedeymiş ama alamamış bizim yönetim

derdiniz.yektanın kalitesi ortada.

zapata,culio,stancu bence 3 üde iyi futbolcu ve bize faydası olacak...

ben inanıyorum ki bu takım antep'i eleyecek..

ve iyi işler yapacaktır...

Sakin Besiktas´in karsisina cikmasin bu capsizlar. 30 sene alay edilecek malzeme veririz ellerine. 7-8 tane atarlar Inönü´de. Sinirden söylemiyorum. Oyuna bakarak söylüyorum. Rezil oluruz, bir daha da kurtulamayiz bu rezillikten

Öyle deme ama Levent Ekici diye bi eleman var forumda şimdi çıkar sanada der yaşın 18 den büyükse 6 yaşındayım diye eleman kahin klavye başından yaş tahmini yapıyor

Geri
Üst Alt