ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Bırakın şu at gözlüğünü. Ne yapmış Cana bu takıma geldiğinden beri ? Taca çıkan topa kayıp müdahale yaptığı için mi mücadele ediyor oluyor adı ? Gerçekten yazık bu takımın önce taraftar bilinci düzelmeli. Gerisi daha kolay olanı 1-2 transferlik iş.

Ağzına sağlık kardeş!

Bir de neymiş Cana Türkçe konuşuyormuş taraftarı çok seviyormuş bıdı bıd ıbıdı...

Bir insan üzerinden hiç bir baskı olmayan bir pozisyonda 3 metre önündeki arakdaşına top atarken bu kadar cebelleşir mi!

Sadece pozisyon almasını iyi bilse takım defansına katkı yapıyor kabul edecem valla ama burda onu sevenler bile adamın ölümcül pozisyon hatası yaptığını ve her an kart yeme ihtimali olan bir oyun oynadığını kabul ediyor bu nasıl defansif katkı arkadaş adam pozisyon almayı bile bilmiyor, bir de biz bu adam sanırım 5-6 milyon bonservis verdik sanırım.

Yemin ediyorum bu parayı versen sevillada oynayan Romariç i de Zokora yı da alırlardı ve bu adamın yaptığı defansif katkının 10 mislini almakla kalma birinci sınıf olmasa da 2 sınıf bir iki yönlü oyuncu katmış olurlar dı takıma.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Hagi OUT misimoviç IN

cana futbolcu değil düz bir futbolcu

beşiktaş mı bize fark atacakmış:D yemezseler iyidir.

Haklısın. O pozisyon penaltı değildi.

zaten reykard kalitesiz dedi diye adama söylenmeyen kalmadı

adamın saçları beyazladı galatasarayda.yüzü çöktü yaşlandı.mustafa sarp gibi adam verdiler önüne al oynat diye.reykard bi transfer dönemi daha görseydi keşke.belki toparlardı takım.alternatifsiz adamların sakatlanması reykardın sucu değildi.

Yaşın 15 daha git derslerine çalış. Futbol deneyimin nedir ki adam seçiyorsun. O pozisyonların son gol hariç hiçbirinde kalecininin yapacağı birşey yoıktu. Defans Cana sayesinde bildiğin rezaletti. Bu adam ne ortasahada oynar ne de defansta gitsin fii tarihinde Marsilya'daki videolarını izlesin herkes.

Yahu hayırdır milletin sabahtan beri yaşını sorguluyorsun klavye başında asıp kesiyorsun sen kimsin?

Sakin Besiktas´in karsisina cikmasin bu capsizlar. 30 sene alay edilecek malzeme veririz ellerine. 7-8 tane atarlar Inönü´de. Sinirden söylemiyorum. Oyuna bakarak söylüyorum. Rezil oluruz, bir daha da kurtulamayiz bu rezillikten

aynen düşünmek bile istemiyorum eşleşmelere bakarmısın Quaresma/hakan malta Simao/sabri ayhan/guti

Televizyonu açtım,

Bir dakika sonra, Kazım gol attı 1-1 oldu.

Bir dakika sonra, Cana ile Neill'in birbirlerinin yerinde oynadığını farkettim,

Televizyonu kapattım.

Polat eserinle gurur duy.Tez konusu bu Adnan Sezgin.Takım nasıl yapılmaz diye bir tez.Fenerden kovulan Kazımla,Beşiktaştan kovulan Gökhanla,topu görünce bomba sanan Barışla,ayhanla ve sarpla,Steau Bükreşta bilmem kaç ay oynamamış ve kadro dışı bırakılmış Zapatayla,her takımından kovulmuş Teknik direktörünle 10 yıldır Konyaya attığı gol dışında yaptığı başka bi b.. olmayan Aydınla,3.sınıf yedeklerle nasıl kadro yapılmaz tezini yaz Sezgin.Sana Tosunu niye almadın demiyorum çünkü bonservisi 500 bin euro ya verecek para bulamamışsındır yada beleşe almak istemişsindir yada ....Artık yeter.Eğer sizde gerçekten Galatasaraylıysanız ve de bu kulüpte gerçekten 1800 tane gerçekten Galatasaraylı kongre üyesi varsa Yeter.

gönlünü ferah tut renkdas..aydinlik cok yakin...isik görünüyor cünkü 1500 imza toplanmis...yönetim ektigini bicecek....ve tarih boyunca ibret-i alem olarak anilacak ve anlatilacaklar

Gol atmamız tamamen rakip takımın yapacağı hatalara ve Pino ile Stancu'nun uzaktan şutlarına bağlı olacak herhalde. 90 dakika boyunca bir tane organize atak geliştiremedik, topu ileride hiç tutamadık. Rakip ceza sahası çevresini bırakın, yarı sahasında 3 pas üst üste yapamadık. Rakip dediğimiz de Barcelona falan değil, Gaziantepspor. Takım koşuyor ama boşa koşuyor. Hiç gol kaçırmadık dediğimiz bir maçtan sonra zor bela 1'i uzaktan olmak üzere ancak 2 gol atıyorsak vay halimize. Ofanstaki bu verimsizliğimize rağmen defasnta da ciddi açıklar verdik, 1'i ofsayt olmak üzere kalemizde 4 tane gol gördük. Hiç ışık vermiyor takım maalesef.

Stancu'nun kumaşı iyi belli ki, ustaca da bir gol attı, o topa o şekilde herkes vuramaz ama santrafor mevkisinde kendisinden çok Kewell'ı gördük bugün. Bir santrafordan çok orta saha gibiydi yine, daha önceleri de söylediğim gibi. Bir an forvet Kewell mı diye düşünmedim değil hatta, sahada öyle karman çorman bir diziliş var ki belki de öyledir, bilemiyorum. Bireysel olarak çok çalıştı, beğendim, güzel de bir gol attı ama takımın santrafor sorununu, dolayısıyla da ileride top tutma sıkıntımızı giderecek stilde bir oyuncu olduğu konusunda şüpheliyim.

Culio için de aynı şeyler geçerli. Bireysel olarak memnun edici bir performans sergiledi/sergiliyor bugüne kadar belki ama orta sahandaki en/tek yaratıcı oyuncun Culio ise üretkenlikte sıkıntı çıkacağı aşikar. Son 1-2 maçla birlikte oranla hücuma desteği daha da azaldı. Umarım hücum, takımı pozisyona sokma konusunda en azından Hannover maçındaki Culio'yu görebiliriz.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Orta çağdan kalma oksitlenmiş bir fikir, yeter!

Takımı bitirdi dediğin adam son 3 sezonun en başarılı sezonunu yaşattı. Bakalım sezon sonu onuncu olduğumuzda ne diyeceksiniz?

Neymişo başarı ? 5.lik mi ? 3.lük mü ?(10 puan geriden ) Aldığı milyon euroları siz ödüyordunuz sanırım ? Rijkaard zaten enkaz bırakmış birde millete laf yetiştiriyorsunuz. Kendinden emin ve güçlü bir hoca o transferler eksikliğine+yanlış transferlere-yetersiz isimlere gıkını çıkarmadı. Bugün dalga geçilen BAM'ı her maç oynatırdı hatta.

Yaşın 15 daha git derslerine çalış. Futbol deneyimin nedir ki adam seçiyorsun. O pozisyonların son gol hariç hiçbirinde kalecininin yapacağı birşey yoıktu. Defans Cana sayesinde bildiğin rezaletti. Bu adam ne ortasahada oynar ne de defansta gitsin fii tarihinde Marsilya'daki videolarını izlesin herkes.

seninde yaşın 24 ama sen benim futbol bilgimin kısıtlı olduğunu nerden çıkarıyorsun son golde hatalı sektirdiği toplar var cana defans adamı değil bu da haginin suçu.

Geri
Üst Alt